Trends

Sådan spotter du en fake Céline

- 22/06/2015

Hvordan spotter man en fake Céline, Louis Vuitton eller Chanel taske? Det kan af og til være svært at kende forskel på den ægte vare og kopien, men nu er der hjælp at hente. Her får du alle de bedste tips til at spotte en fake Céline.

Mærkevarer som Louis Vuitton, Chanel og Céline bliver i storstil kopieret rundt omkring i verden, og nogle gange kan det ved første øjekast være svært lige at kende forskel på kopien og den ægte vare. 

Læs også: Mandagsmuse: Natalie Portman

Men det er faktisk ganske tydeligt at kende forskel, hvis man ved hvad man skal kigge efter! Vi har derfor talt med Ann Hertha Dujardin, PR konsulent for Inseller.com – en online shop for vintage varer, der har specialiseret sig i køb og salg af den ægte vare.

Inseller har eksperter ansat til at verificere taskerne og udsteder et certifikat, der garanterer ægtheden af varerne i shoppen. Ejeren af Inseller er faktisk dansk, fortæller Ann os, og hele konceptet blev til, fordi han ville give sin lillesøster en Chanel taske og blev overvældet over den næsten umulige opgave, det var at finde ud af, om en taske er fake eller ægte. Og han er bestemt ikke den eneste, der synes det kan være en jungle at finde rundt i, og flere her på ELLE-redaktionen må da også indrømme, at de flere gange har været i tvivl.

Vi har derfor spurgt Catherine Traver, som er en af Insellers eksperter, om hendes bedste tips til, hvordan man spotter en fake Céline taske. Der er nemlig rigtig mange pejlemærker at kigge efter – både detaljerne i sømmene, lynlåsen, logoet på inder- og yderside af tasken, læderets kvalitet og meget mere. 

Læs også: ELLE-redaktionens udsalgs-favoritter

Få de bedste tips og tricks til at spotte en fake versus en ægte Céline taske i galleriet, hvor Cathrine guider. Og shop den ægte vare på Inseller.com

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.