Trends

Mullets og masser af farver: Disse tendenser bliver de største i 2022

- 12/01/2022

Hvilke tendenser kommer til at dominere dit feed og modebilledet i år? Det kommer Pinterest med et bud på i deres årlige rapport over de mest populære søgninger. Vi har samlet nogle af de mest interessante her.

Fra perler og en ny form for lingerie til gotiske referencer og masser af tern. Det er bare nogle af de tendenser, som Pinterest i sin årlige rapport, Pinterest Predicts, forudser vil dominere modebilledet i 2022. Nogle af dem har vi allerede set en del til gennem det sidste år, mens andre først rigtigt er ved at tage til.

Loungerie

 

Efter meget mere hjemmetid end normalt de sidste to år, er mange af os blevet vant til afslappede gevandter, men ønsker måske at gøre lidt mere ud af det end et par grå sweatpants med knæ. Her tager loungerie joggingtøjet til et nyt niveau. Tænk fine natkjoler og sæt i silke, der både kan bruges til afslapning derhjemme eller til at gøre hverdagsuniformen lidt mere uformel på en chic måde.

Foto: Mega

Kombinationen af klassiske snit og bløde, eksklusive materialer er et godt eksempel på loungerie-tendensen.

Eklektiske elementer 

Farver og mønstre har for længst indtaget vores hjem og garderober, men det tager kun til i 2022, hvis det står til Pinterest. Lad regnbuens palette dominere med farver som klar blå og rig fusia, og miks dem på kryds og tværs for at skabe et eklektisk look, der emmer af god energi.

 

Pinterest kalder selv denne tendes for dopamin dressing, der netop handler om mikse klare farver og mønstre.

Lad håret falde

Det er ikke kun tøjet og hjemmet, der skal være eklektisk og fyldt med farver. Også dit hår skal under kærlig farvebehandling. Særligt bliver 80’ernes mullets mere og mere populære igen, men også helt trimmede frisurer bliver taget til nye højder med klare farver og sjove mønstre som leopardpletter og zebrastriber.

 

Foto: Mega

Ligesom førnævnte tendens, er håret også genstand for det personlige og sjove udtryk i rebel cuts, som Pinterest har døbt tendensen.

Oh my goth

 

Er du ikke den store fan af farver, som de to ovenstående trends ellers dikterer, så frygt ej: Goth-stilen er stærkt på vej ind i det mainstream modebillede. Det er måske ikke helt der, hvor du ville tro, for tendensen gælder særligt arbejdsuniformen, tøj til spædbørn og din pyjamas, der gerne må have et dystert tvist.

Foto: Mega

Chunky støvler, læderdetaljer og den sorte farve er alle elementer fra goth-stilen, der kun bliver mere og mere populær.

Skaktern i alle afskygninger

Fra gulvtæpper og negle til flisedesign og crop tops. Skaktern er for alvor blevet et favoritmønster at ty til, hvilket kun kommer endnu mere frem i løbet af året. Lad dig ikke begrænse af tern i sort og hvid, men kombiner tern i alskens farver, der kan give dit look en ekstra dimension og et stilfuldt touch af humor.

 

Foto: Mega

Om det er sort og hvidt eller pastelfarvet, så giver skaktern dit look et grafisk og utraditionelt udtryk.

Pearl core

Har du ikke allerede gjort det, kan du godt få støvet de gamle perler af og få dem brugt både til hverdag og fest. For perlerne kommer til at dominere på smykkefronten, mens deres smukke perlemorsfarve vil blive endnu mere populært i makeup. Brug perlerne i hverdagen til at give dine basis-items et snert af underspillet luksus eller dekorér dine negle med små perler.

 

Foto: Mega

Brug perlesmykker til at løfte dit hverdags-look, og brug dem med mere moderne elementer for at give deres klassiske udtryk modspil.