Trends

Maya Soul Paustian: “Se mine sko”

- 04/10/2021

Stylist Maya Soul Paustian vægter komfort over Carrie Bradshaw-stilen, og hun elsker, når sko får hende til at føle sig sej.

Denne artikel er første gang bragt i ELLEs septembernummer 2021.

ELLE har være på besøg hos stylist Maya Soul Paustian og fået et smugkig i hendes alsidige skoskab, der gemmer på mange misundelsesværdige perler.

Mayas skostil er lidt ‘som vinden blæser’ – hvis hun selv skal beskrive det – da hun både er til det seje, lidt rå og praktiske look, men heller ikke er bange for at hoppe i noget, der er til den eklektiske side.

Læs også: Kig med i influencer og forfatteren Rebecca Laudrups skoskab

“Jeg synes da, at klassiske sko a la Bottega Veneta er pæne, men det er ikke noget, jeg selv bruger penge på,” uddyber hun.

Mayas overordnede ønske med sit skovalg er, at hun skal føle sig sej. Derfor er det meget få af hendes sko, der er vildt feminine, da selv “pæne sko” gerne må have lidt fylde og kant efter hendes mening:

“Jeg ville rigtig gerne være Carrie Bradshaw-typen, der går i høje hæle hver dag, men jeg er simpelthen for praktisk anlagt og vil hellere have komfort”.

Da Maya skulle giftes, havde hun til gengæld en drøm om, at hun på den store dag selvfølgelig skulle i et par høje hæle. Men kort tid inden, forstuvede hun sin ankel og måtte derfor nøjes med et par kitten heels – der vel at mærke blev smidt til fordel for et par sneakers efter kirken.

Læs også: 20 spørgsmål til ELLEs veninde, Isabella Stokholm

Se mere til Maya Soul Paustians fine skosamling i galleriet… 

Læs også: & Other Stories lancerer nyt brætspil, alle modeinteresserede bør have