Trends

Kom med stjernerne til eksklusiv sommerfest hos Tommy Hilfiger

- 07/07/2016

Den amerikanske modedesigner, Tommy Hilfiger, fik i år æren af at være co-host til et af årets største højdepunkter i Londons sociale kalender ’The Serpentine Summer Party’... Se billederne af alle de hotteste kendisser fra Hollywood, der (selvføægelig) var mødt op.

Den 6. juli 2016 var Tommy Hilfiger co-host for ‘The Serpentine Summer Party’, som er et af højdepunkterne i Londons årlige sociale kalender.

”At være co-host til dette års sommerfest er en fantastisk mulighed for at støtte det kunstneristiske miljø og fejre moderne kunsts største talenter. Der er alt fra malerier og fotografier til skulpturer, arkitektur, musik og performance.’The Serpentine Galleries’ kombinerer alle former for kunstneriske udtryk,” lød det fra Tommy Hilfiger selv.

Læs også: Sneak Peek på den nye kollektion fra Nike og Riccardo Tisci

Hvert år inviterer galleriet en kendt international arkitekt til at designe en midlertidig sommerpavilion til festen, og i år blev det den danske arkitekt Bjarke Ingels som fik æren.  

The Serpentine Summer Party bliver afholdt som støtte til det berømte ’Serpentine Galleries’ og hvert år består gæstelisten af de største modeller, skuespillere, og kendisser.

Til festen dukkede gæsterne op i deres fineste og mest glamourøse outfits, hvor kendisser som Ellie Goulding, Sienna Miller, Naomi Campbell og Georgia-May Jagger blandt andre var at spotte.

I galleriet nedenfor har vi samlet en række billeder til dig med alle de smukke kendisser, der dukkede op til årets ’The Serpentine Summer Party’…