Trends

Hvis du kun skal have ét par sko dette efterår, så lad det være disse

- 12/10/2022

Og så passer de endda til alt!

Det er, som om at garderoben får et reset hvert år, når temperaturen tager et dyk efter sommeren.

Frem kommer alle garderobeklassikerne; fra trenchcoats til de gode jeans, klassisk strik og skjorter. Og til at runde det hele af? Loafers, naturligvis, der muligvis er den mest geniale overgangssko, du kan have i din garderobe.

Et par loafers kan på deres helt særegne vis lidt af det hele. Sæt dem sammen med ankelstrømper til en kort sommerkjole, og voila, så får det pæne look et strejf af punk. Og omvendt kan dit afslappede jeans-og-t-shirt-look blive løftet til lidt mere ’dressy’ højder, når det formelle fodtøj er i spil.

Fra modeugerne i København til New York og på off-duty kendis-sættet er der ingen tvivl om, at loafers er det mest populære – og anvendelige fodtøj dette efterår.

Ikke nok med, at et par loafers passer til stort set alt, så har de et ekstra niveau af genialitet om efteråret og i de koldere vintermåneder. De er nemlig oplagte at have med som en pæn skiftesko til kontoret, hvis du ikke har lyst til at have de tunge, praktiske (og varme!) vinterstøvler på en hel dag.

Uanset hvad du tropper op i; fra læderkjoler og blazer a la Katie Holmes’ look til Chloé-showet under modeugen i Paris til et boxy suit eller jeans og en t-shirt, så er du sikker på, at dine loafers afrunder looket perfekt og får dig til at se tilpas velklædt og professionel ud. 

Bliv inspireret i galleriet herunder, hvor vi har fundet masser af streetstyle med loafers. 

 

Læs ogå

Shoppegalleri: 12 bud på loafers til efteråret