Trends

Gina Jaqueline: Om tiden som sugardater – og kærligheden i dag

- 16/07/2018

ELLE har interviewet ex-sugarbaben Gina Jaqueline, der åbenhjerteligt fortæller om sin omdiskuterede fortid. Læs et uddrag af interviewet og se minifilmen med backstage-optagelser fra interviewet her.

Efter DR3-dokumentaren ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’, der samlede og foragede Familien Danmark kollektivt i efteråret 2017, har fordommene og holdningerne til Gina Jaqueline og hendes letlevende livsstil været mange. 

Gina Jaquleine er nemlig ikke som folk er flest: hun gør tingene på sin måde, og med sine regler for hvor langt man kan gå… For nogle vil mene at Gina Jaqueline dengang gik over stregen med sin promiskiøse livsstil, hvor hun dater for penge, som nogle klassificerer som gråzoneprostitution. Det er dog ikke den Gina ELLE har mødt – langt fra. Det er en ung kvinde, der er ærlig og står ved omkring sin fortid, men som samtidig også slår fast, at sugardating er et datidsbegreb.

Psst…! Læs hele interviewet med Gina Jaqueline i ELLEs juli-magasin, der er på gaden t.o.m. 25. juli!

Efter programserien på DR3, hvor hele Danmark pludselig havde en holdning til Gina Jaqueline, og tog afstand fra hendes købte “kærlighedsliv”, havde den 27-årige københavnerpige brug for at trække sig helt væk fra mediernes søgelys og finde sig selv i gen. Hun havde nemlig ikke set, hvor stor serien ville blive (det blev den næstmest streamede serie i 2017, kun overgået af Skam, red.) og derfor hørte man pludselig ikke et ord fra Gina. Ikke et inetrview. En lukket instagram-profil. Og ikke mere TV…

Indtil nu, hvor Gina Jaqueline så småt igen er klar til at se medierne i øjnene og fortælle sin historie igen. Og det har hun valgt at gøre i et stort, eksklusivt interview med ELLE, som det første medie efter hendes break med offentligheden. 

I interviewet fortæller Gina om sine overvejelser omkring sugardating, hvordan hun havnede i det som bare 24-årig, og hvordan hun i dag nu har lagt det helt på hylden og er ha fundet kærlighed. Ægte kærlighed. Den slags kærlighed, der hverken er købt eller betalt eller kommer med betaling i form af smykker, hotelophold eller dyre designertasker. Og hun virker reelt lykkelig og afslappet i sit nye og mere ‘almindelige’ liv, da ELLE møder hende. 

For Gina er færdig med at sugardate. Hun lægger ikke skjul på at det er en del af hende, men hun fortæller dig til ELLE, at hun ikke altid havde det godt med de ting hun gjorde: “Jeg kan huske, at jeg dømte mig selv for det, mere end nogen andre,” fortæller Gina Jaqueline i det otte sider lange interview, der kan læses eksklusivt i ELLEs juli-magasin, der er på gaden til og med 25. juli 2018… 

Og hvem dater Gina Jaqueline så nu…? Skynd dig ned i din lokale bladkiosk, hiv ELLE af hylden, indfind dig i din foretrukne solstol med en is-latte i hånden og slå op på side 38… Så finder du svaret sammen med 154 siders yderlige sommerinspiration og modelækkerier til sommerferien!