Trends

Georgia May Jagger om stilikoner og sin nye designerrolle

- 22/06/2015

Hun er datter af alle tiders rockstjerne, Mick Jagger, og født ind i en familie fuld af stilikoner. Model Georgia May Jagger er som skabt til at fortsætte i sin families fashion-fodspor, og det er lige præcis, hvad hun har i sinde at gøre.

Den blot 23-årige model Georgia May Jagger har både store forudstætninger og ambitioner for en karriere inden for modebranchen, som hun må siges at være skabt til. 

Som datter af rockstjerne Mick Jagger og model Jerry Hall er hun født ind i en familie fuld af modige og frygtløse stilikoner. Og det er lige præcis de frygtløse og modige personligheder, som Georgia May ser op til, når det kommer til mode og stil. 

Læs også: Mandagsmuse: Natalie Portman

“Jeg elsker folk, der er frygtløse, når det kommer til mode. Jeg elsker min mor – hun er meget modig, når det kommer til tøj og stil. Så modig er jeg ikke,” udtalte hun til Style.com, “Da jeg startede som model, ville hun altid have mig til at gå i tøj, som jeg følte var alt for fashionabelt i forhold til mit teenage-jeg! Jeg respekterer ideen om at tage chancer, og jeg elsker, når folk har en særlig stil. Vivienne Westwood er et godt eksempel på det, hun klæder sig bare i tøj, der er lige hende.”

Og Georgia May Jagger har allerede foden inden for modens døre. Udover at være veninder med både Cara Delevingne og Suki Waterhouse, så har hun også et godt kendskab til Guccis nye kreative direktør, Alessandro Michele, som hun også fulgtes med til The Met Gala 2015 i maj. 

Både Georgia og Alessandro var meget benovede over at være med til den famøse galla, “Vi gik bare rundt i ærefrygt hele aftenen og var sådan helt “Det her er så sejt! Gud, se, der er Beyonce!”. Han var så sød, og jeg kan virkelig godt lide at være sammen med ham.”

Læs også: Victoria Beckahm på vej med high street kollektion?

Georgia May har også selv ambitioner om at gå designervejen og har allerede designet en skokollektion for Minelli, der kommer på markedet til august, og læderjakker og en taske for Burberry. Og så er hun i fuld gang med at designe tøj for Reversed. 

Og den cool model er meget interesseret i et at få lov til at designe igen, “Hvis der er noget, jeg føler, jeg kan nå designmæssigt, så vil jeg gerne gøre det til min egen version.”

Få et gensyn med Georgia May Jagger her i galleriet. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.