Trends

Fra badeværelset til gadebilledet: Er sommerens mest behagelige skotrend … badetøflerne?

- 14/06/2024

Mary-Kate og Ashley Olsen er tydeligvis glade for badetøflerne – selv udenfor hjemmet.

Pyjamasen, underkjolen, trusserne.

I løbet af de seneste år er der flere beklædningsdele fra vores hjemlige dresscode, der har fundet vej til gadebilledet og sneget sig ind i vores hverdagspåklædning, og nu kan vi måske tilføje endnu en ting til listen. For hvor spøjst det end lyder, er det intet mindre end hjemmeskoene – eller hotel-badetøfler – der er den nye trend, det lader til, vi skal blive dus med.

Under The Rows SS24-kollektionsfremvisning var der i hvert fald badetøfler i både sort og hvid på programmet, og selvom det umiddelbart kan virke lidt grænseoverskridende at forlade hoveddøren iført skoene, der mest af alt leder tankerne hen på de slippers, som ofte stilles til lån under diverse hotelophold, kan vi ikke lade være med at tænke på, om det mon snart er dem, der erstatter de ellers meget populære flipflop.

The Row-designerne Mary-Kate og Ashley Olsen var i hvert fald med til at sætte flipflops på dagsordenen i første omgang, til trods for, at mange kiggede en ekstra gang, da sandalerne, der ind til da var forbundet med en tur på stranden eller til poolen, pludselig også dukkede op på gaden og i nogle tilfælde, på arbejdspladsen.

Foto: PR

The Row SS24.

Foto: PR

The Row SS24.

Kardashian-Jenner-søsteren Kendall Jenner er (forståeligt nok) allerede faldet pladask for trenden. Dagen efter årets Met Gala trådte hun i hvert fald ud fra hoteldøren i et fuldt The Row-look – inklusive badetøflerne. Også Bieber-parret har længe haft en forkærlighed for tøflerne, faktisk bare Justin Bieber et par til Met Gala tilbage i 2021, og Hailey Bieber er sidenhen fulgt i sin mands fodspor. Men ærligt? Det ser også meget behageligt ud.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @kendalljennerstyleicon

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber)

Hvad end badetøflerne forbliver på badeværelset, eller om vi vil se tøflerne på gader og stræder inden længe, tapper de godt ind i søskende-parrets eksklusive, underspillede ‘quiet-luxury’-æstetik, hvor minimalistiske silhuetter og en simpel favrepalette er gennemgående. Tøflerne var selvfølgelig også stylet på chik vis på catwalken, hvor mødet mellem badetøflerne og de løse, oversized trenchcoats samt overdele med draperinger skabte en fin balance og resulterede i casual og samtidig elegante looks.

Hvis du ikke allerede har et par liggende fra dit seneste hotelophold, kan tøflerne erhverves hos The Row til den nette sum af 1.120€. Alternativt kan du finde et par – til en mere fordelagtigt pris – både hos Uniqlo, H&M med videre.