Trends

Emoji-epidemi: Kendisser med Alison Lou-smykker

- 09/03/2016

Vi lever i en tid, hvor alt er digital og visuelt og, hvor der hele tiden kommer nye trends og tendenser til. Emojis er et sprog, vi alle taler og forstår, og det er smykkemærket, Alison Lou, blevet til på baggrund af. Flere kendisser er blevet ramt af emoji-epidemien, som efterhånden synes at være uhelbredelig...

Den amerikanske smykkedesigner, Alison Chemla har ladet sig inspirere af det nye, men dog stadig uofficielle sprog, som alle over hele verden både taler og forstår, nemlig emojis.

Newyorkeren, Alison Chemla, designer humoristiske og farverige emoji-baserede smykker, som går under smykkebrandets navn, Alison Lou. 

Det er ikke kun os på ELLE-redaktionen, der er helt tossede med Alison Lou og de finurlige og farverige smykker. Alison Lou har allerede en stor og prestigefyldt fanskare, som blandt andet består af store internationale stjerner og kendte ansigter, der flere gange er blevet spottet med de genkendelige emoji-smykker på enten fingre, arme, hals eller i ørene. 

Popsangerinden og ikonet, Rihanna, topmodellen, Cara Delevingne og skuespillerinden, Rachel McAdams er nogle af de kendisser, der har har ladet sig smitte af emoji-epidemien, har taget smykke-tendensen til sig, og er hoppet med på Alison Lou-vognen. 

Se også: Shoppeguide: Emojis fra top til tå

”Da jeg startede for tre år siden, lagde jeg mærke til, hvordan folk bruger emojier på deres telefoner til at kommunikere med hinanden. For mig handler smykker om kommunikation, så jeg tænkte, at smykker og emojier var det perfekte match.” – fortæller Alison Chemla i et interview i ELLEs april-nummer, som du stadig kan nå at få fingrene i. 

Psst… er du nysgerrig omkring, hvilken emoji, Alison Chemla selv bruger mest og hvilke af hendes smykker, der er hendes favoritter, samt hvordan fremtiden ser ud for Alison Lou?

Så er der blot endnu en særdeles god grund til at drøne ud af døren og købe denne måneds ELLE magasin, nr. 90. For der er Alison Lou er modeprofil, og der kan du læse meget mere om den humoristiske smykkedesigner og det finurlige smykkebrand.

I galleriet har vi fundet et par billeder frem af kendisser, der har tilført deres outfit lidt ekstra charme og kulør med Alison Lou-smykker. 

Brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem billederne.