Trends

Dette kendis-favoritbrand står bag forårets smukkeste rose-accessory

- 15/02/2023

Og denne rose-accessory er ikke kun til pynt, men har også en praktisk funktion.

Der er ingen tvivl om, at det hotteste man lige nu kan pynte sig med, er roser. Uanset om det er som pynt på en bluse, som broche, halsbånd, hårklemme eller på sko, er de yndige roser (ofte gjort i silke eller organza) ikke til at komme uden om.

Og mens vi herhjemme har utroligt mange fine bud på pyntelige silkeblomster (se bare ’La Fleur’ fra Damernes Magasin, der næsten er gået viralt herhjemme, og den meget virkelighedstro rose-hårklemme fra Caro Editions) så er der særligt ét brand, der skiller sig ud på den internationale rose-front.

Festlige Magda Butrym bragede gennem modens lydmur lige inden vi alle sammen blev henvist til hjemmearbejde og joggingbukser.

Ikke desto mindre kunne man følge med i, hvordan velklædte kvinder som Camille Charrière, Hailey Bieber, Sophia Roe, Jeanette Madsen og Mathilde Gøhler klædte sig fint på derhjemme i de yndigste, underspillet sexede festkjoler med iøjnefaldende detaljer som cut-outs, smukke silhuetter eller betagende, indsyede stofroser.

Og stofroserne er altså værd at dvæle ved, for sammen med Coperni og Saint Laurent har Magda Butrym været med til at starte den enorme hype, der er med rose-accessories lige nu.

Nu har brandet så lanceret forårets måske smukkeste bud på en accessory, der ikke bare er pæn, men også praktisk. Eller i hvert fald har den en funktion ud over blot at være til pynt.

 

Foto: PR

Magda Butrym har nemlig lanceret den helt nye ’Magda Bag’; en lille bucket bag, der kommer i forskellige variationer så som ruskind, satin og hæklet – alle med store, foldede roser i samme materiale som tasken på begge sider for en fuldkommen 3D-effekt.

Foto: PR

Butrym skriver selv i forbindelse med lanceringen af tasken, at “botaniske elementer altid har været en integreret del af brandet siden begyndelsen. Magda-tasken giver et specielt touch til et hvert outfit, hvor den både bidrager med anvendelighed og et svirp glamour.”

Magda-tasken kommer til at indgå som en fast del af Magda Butryms sortiment og de første SS23-versioner lander i butikkerne og online i midten af februar.

1
Foto: PR
Læs ogå

Endnu en trend fra 00’erne genopstår – og den er meget mere æstetisk i denne omgang