Trends

De 9 mest mindeværdige mode-øjeblikke i 2016

- 23/12/2016

Modehows var der masser af i 2016, og her har vi samlet de ni største øjeblikke. I udlandet kæmpede de internationale modehuse om opmærksomheden med flotte cruise-shows på eksotiske locations som Havana i Cuba og Trevi-fontænen i Rom, mens By Malene Birger herhjemme viste et flot AW16 show med danske topmodeller i front. Vi har samlet de ni mest uforglemmelige modeøjeblikke fra året, der gik.

År 2016 går meget snart på hæld, og derfor er det kun på sin plads at hylde det forgange modeår. Det er nemligt et år, der har budt på mange øjeblikke som vi vil mindes med smil langt ind i de år, der kommer, Vi så blandt andet designere som Christopher Bailey for Burberry og Tommy Hilfiger, der introducerede modepublikummet, og resten af verdens fashionistaer, for det nye ”see-now-buy-now” koncept, der giver forbrugeren mulighed for at købe de styles, der vises på catwalken, med det samme, og dermed ikke skal vente halve og hele år for at hoppe i de netop fremviste kreationer.

Men de internationale modehuse var også fremme i skoene på andre punkter, og da cruise-kollektionerne blev fremvist, forsøgte huse som Gucci og Louis Vuitton, at overgå hinanden i valg af location og antal modeller på podiet.

Se også: 8 serier fra 2016, du skal kende – og se i 2017

Herhjemme stod By Malene Birgers chefdesigner, Christina Exsteen, for et meget fint catwalk-øjeblik, da hun sendte en hær af danske topmodeller som Josephine Skriver, Caroline Brasch og Kirstin Liljegren på podiet i Glyptotekets smukke rammer.

Læs med og få vores ni bud på de største og mest mindeværdige catwalk-øjeblikke i 2016: