Trends

Buying Director hos Mytheresa: “Disse to danske talenter finder jeg mest overbevisende efter modeugen”

- 17/08/2020

Buying Director hos Mytheresa, Tiffany Hsu, var som altid på pletten, da Copenhagen Fashion Week løb af stablen fra den 9. til 12. august 2020. Denne sæson var det (af åbenlys årsager) ikke muligt for Tiffany at deltage fysisk, men hun holdt skarpt øje med, hvilke danske brands og tendenser, luksuswebshoppen skal investere i næste forår/sommer. Og ELLE spurgte hende om netop det...

Kan du nævne to nye mærker eller nye talenter, som du har set i København, som du synes er overbevisende?

“Vi leder altid efter unge og spændende talenter, som kunne være en god tilføjelse til vores kuraterede udvalg på Mytheresa. Denne sæson blev jeg imponeret over ​​Mark Kenly Domino Tans kollektion. Han præsenterede en velredigeret og tilbagelænet kollektion, som jeg tror vil respondere vel med vores kunder. Nynne har været på vores radar i ganske lang tid nu, og deres SS21-kollektion var også meget spændende. De omfangsrige poplinkjoler og -bluser kombineret med kædebæltene vil helt sikkert blive et hit. Jeg blev øjeblikkeligt forelsket i deres store, vidde bukser, som er en fantastisk moderigtig tilføjelse til ethvert skab.”

Hvilke shows ved Copenhagen Fashion Week var dine favoritter?

“Jeg er altid begejstret over at se, hvad vores Mytheresa-favorit Ganni har skabt til den kommende sæson. SS21-kollektionen var helt sikkert en af ​​de mest lovende visninger denne gang. Ganni 202020-udstillingen var ikke din typiske præsentation, da modeller var erstattet af  blandt andet papstørrelser i life-size. Klart værd at nævne var også det imponerende samarbejde med Levi’s, for hvem Ganni har upcycled brugt denim og produceret styles med et minimalt aftryk. Philip Lotko, mand til Mytheresas forever-muse Pernille Teisbæk, præsenterede desuden sin seneste kollektion for Rains i en forladt swimmingpool-location. Den massive anvendelse af blomster og grene mod den hvide flisebelagte pool gav hele lokalet en forbløffende brutalistisk fornemmelse. I øvrigt var selve kollektionen et set off for mærket, der beviste, at de ikke begrænser sig til at fremstille den perfekte regnfrakke.”

 Hvilke trends fra SS21-modeugen i København har overbevist dig mest?

“Denne modeuge har alt handlet om denim, kjoler og faux læder – noget som danske mærker altid har været gode til og har været kendt for. Denim, som ved Ganni x Levi’s-samarbejde eller patchwork a la Munthe. Baum und Pferdgarten præsenterede også perfekte items af faux læder. Minimalistisk og overdimensioneret skrædderi er også eftertragtet af mange forskellige designere – det bedste bud kom fra Mark Kenly Domino Tan såvel som Ganni. Udover de seneste modetrends har København altid været kendt for at være meget progressiv. Derfor annoncerede organisationen bag modeugen tidligere i år en tre-årig handlingsplan for at skubbe og etablere bæredygtighed i hele modeindustrien. De fleste af de mærker, der netop har præsenteret deres kollektioner, havde allerede foretaget deres første udvikling mod en mere langvarig ændring. En dejlig observation var den diverse casting, der omfattede modeller i alle farver, størrelser og aldre – jeg håber virkelig, at denne inkluderende tilgang til mode ikke kun er en tendens, men en konstant ændring.”

 Planlægger Mytheresa at tilføje nogle nye danske brands fra SS21-kollektionerne?

“Vi undersøger stadig nogle lovende talenter og kan ikke annoncere nye tilføjelser endnu. Ikke desto mindre kan vi dele en ny svensk tilføjelse til vores sortiment, nemlig Totême.”

Scroll igennem galleriet herunder og se de udvalgte favoritter, Tiffany omtalte: