Trends

100 ELLE forsider – hvilken er din favorit?

- 13/01/2017

Vi har samlet de første 100 ELLE-forsider gennem tiden. Så er spørgsmålet bare: Hvilken er din favorit?

Ethvert billede fortæller en ny historie – og derfor er alle ELLEs 100 forsider gennem tiden også noget ganske særligt. 

Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at der ligger megen forberedelse, tanker, overvejelser og hårdt arbejde bag alle de forsider, som har prydet de sidste 100 numre af ELLE.

Læs også: Highlights: 100 måneder med dansk ELLE 

Med 100 udgivelser og heraf 100 forsider har vi haft fornøjelsen af mange smukke modeller gennem tiden. Nogle har vi brugt en gang, mens andre været på forsiden op til 5 gange. Nogle af de modeller, der har været på forsiden af ELLE flest gange, er Caroline Brasch-Nielsen, Josephine Skriver, Kirstin Liljegren og Gertrud Hegelund, som har været på forsiden af intet mindre end fire ELLE-udgivelser siden 2008.

I toppen af listen over modeller, der har prydet ELLE flest gange, ligger den danske topmodel Louise P. og Maria Palm, som vi begge har haft fornøjelsen af i fem udgivelser. 

Louise P. var desuden på forsiden af den første udgave af danske ELLE, der landede i butikkerne d. 22. september 2008, og sidst vi havde fornøjelsen af smukke Louise P. var i ELLEs september-nummer, hvor hun poserede sammen med sin yndige datter Maya. 

Se også: En hilsen fra chefredaktricen: ELLE nummer 100 

Med 100 forsider gennem tiden, der alle har hver deres historie, kan det være svært at vælge én favorit på ELLE-redaktionen. Men man har vel alligevel altid en eller to, der betyder noget særligt? 

Tre af de forsider, som vi alle på ELLE-redaktionen kan blive enige om er nogle af de smukkeste gennem tiden, er udgave nummer 95 med Louise P. og datteren Maya, udgave nr. 57 med en fransk-inspireret Nadja Bender og udgivelse nr. 47 med Maria Palm foran den smukkeste rhododendron-busk. 

… Så nu er spørgsmålet bare: Hvilken er din favorit?

Se alle ELLEs 100 forsider gennem tiden i galleriet nedenfor.