Trends

10 ting, der er på vej tilbage i modebilledet

- 06/03/2017

Flere af de tidligere sæsoners tendenser har fået comeback på catwalken denne vinter. Så hvis du også er en af dem, der gemmer dit gamle tøj i skabet, så læs med her. ELLE guider dig til 10 af de tendenser, der er på vej tilbage i modebilledet.

Du kender sikkert scenariet, hvor man rydder op i skabet og overvejer, om man skal beholde tøjet eller smide det ud. For hvad nu, hvis det bliver moderne igen? Dét kender vi alt for godt her på ELLE, og heldigvis kan det ofte godt betale sig at beholde sit tøj i mange år. 

Læs også: Sådan styler du: Denimjakken

For nogle af tidens mest tendensskabende designere har nemlig genindført nogle af de tidligere sæsoners tendenser og nyfortolket dem på catwalken. Og vi kan sige så meget, at du helt sikkert bliver nostalgisk, når du ser (eller genser) nogle af de tendenser, som er blevet populære igen.

Tendenser kommer og går, og nu er mange af de gamle tendenser blevet aktuelle igen. Men som alt andet i modebilledet er det selvfølgelig på en nyfortolket måde. I blandt de ting, du skal have frem fra skabet igen, er de store praktiske vinterstøvler, dunjakken og bukser med vidder. Det er måden, du bærer det på, eller det, du styler det sammen med, der gør hele forskellen. Med andre ord: Sæsonens tendenser er en helt ny historie!

Så hvad skal du gemme, og hvad skal du ønske dig i denne sæson?

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de 10 ting, der er på vej tilbage i modebilledet samt inspiration til, hvordan du styler vinterens tendenser fra catwalken.