Shopping

Shoppeguide: 10 cool bomberjakker

- 15/01/2015

Bomberjakken er det perfekte bud på en overgangsjakke, hvis du ønsker et sporty og cool udtryk. ELLEs moderedaktion har fundet 10 seje af slagsen...

Den er efterhånden blevet en klassiker på lige fod med den rå bikerjakke, den stilfulde blazer og den klassiske cardigan – bomberen er ikke til at undgå og er det perfekte bud på en overgangsjakke, der får dig til at se sporty og cool ud på én og samme gang!

Se også: Mød denne uges mandagsmuse – Nadja Bender

ELLEs moderedaktion har derfor fundet 10 cool bomberjakker, som garanteret passer ind i din garderobe. Bomberjakken er nemlig blevet en klassiker, som bør ligger i ethvert klædeskab.

Udover at være evigt cool har bomberjakken også den fordel, at den kan bruges året rundt! Du kan derfor sagtens investere i den korte jakke, selvom det stadig er koldt udenfor.

I vintermånederne fungerer bomberen perfekt under din vinterfrakke, og når foråret så banker på – så er den perfekt som overgangjakke!

Bomberjakken kan styles op og ned, og du kan derfor sagtens bruge den både til hverdag med sneakers og jeans for det mere sporty look, men også med et par høje hæle og en nederdel til de mere festlige lejligheder!

Se også: Alle de smukke kjoler fra Golden Globe 2015

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har fundet 10 cool og sporty bomberjakker, der kan bruges nu og resten af året!