Celebrity style

Mandagsmuse: Nadja Bender

- 12/01/2015

Beauty, brains og lange ben! Danske Nadja Bender har hele pakken, hvilket modebranchen for længst har fået øjnene op for. Vi er også faldet pladask for skønheden, der er denne uges stilikon.

Den smukke, velbegavede Nadja startede som universitetsstuderende og har nu et forrygende CV, som en af verdens mest succesfulde modeller. Hun startede karrieren i en senere alder end de fleste, men læs vores lynportræt og se hvor fantastisk det er gået for den danske skønhed…

Se også: Stjæl forsidelooket

Hvem: Nadja Bender, dansk topmodel født den 3. juni, 1990 i København.

Derfor skal du kende hende:
På få år gik hun fra at leve et helt almindeligt liv som universitetsstuderende til nu at ligge i toppen blandt de største modeller. Udover at se hende pryde catwalken til alle de internationale modeuger, nyder vi også når hendes cool stil bliver fanget af streetstyle fotograferne.

Da Nadja Bender fik chancen for at afprøve den modelkarriere hun altid havde drømt om, sprang hun ud i det, og skrev kontrakt med Gossip Model Management i København. Hun har i dag også agenter i New York, Paris og Milano.

Højdepunkter:

2011 – Nadja kommer i kontakt med den danske agent Rosa Yalcin, og går fire måneder efter sit første show for Yves Saint Laurent i Paris. Sæsonen efter får hun sit internationale gennembrud i New York, hvor hun blandt andet åbner Alexander Wang showet.

2012 – Nadja skyder kampagne for Gucci, får sin debut i Vogue Paris og bliver valgt til at præsentere Cruise 2013 kollektioner for bl.a. Stella McCartney, Gucci og Burberry Prorsum. Samme år flytter hun til Paris med sin daværende kæreste, Sébastien Jondeau, som er personlig assistent for Karl Lagerfeld.

2013 – Nadja modtager prisen som Årets model ved ELLE Style Awards.

2014 – Nadja laver kampagner for Fendi, Gucci og Mango, og bliver valgt som et af H&Ms nye modelikoner til deres New Icons Kollektion. Under S/S 2015-modeugen i Paris, går Nadja Bender bl.a. shows for Vionnet, Balmain, Isabel Marent, Jean Paul Gaultier, Chanel og Mugler.

Hendes karriere kører fortsat på skinner og hun ligger i dag på Top 50 på models.com.

Se også: Derfor elsker vi Camille Charriére

Bonusinfo:
Inden modelkarrieren tog fart studerede hun nanoteknologi på Københavns Universitet, og er fast besluttet på en dag at vende tilbage til skolebænken.

Hun har i dag fast bopæl i West Village i New York, men har en kæreste bosiddende i Danmark.

Nadja er stor fan af Heartmade, og ses ofte i det på streetstyle billeder.

Følg Nadja Bender:
Instagram: www.instagram.com/nadjabender

Facebook fanside: https://www.facebook.com/pages/Nadja-Bender/253181168103031