Shopping

Shoppegalleri: Spidse stiletter

- 18/11/2014

Høje hæle og spidse snuder er både et hit til hverdag og fest, og giver altid det sidste touch! ELLE guider til 10 fine af slagsen...

Modeseriebillede: ‘Prikken over i´et’, September 2013 // Fotograf: Olivia Frølich // Stylist: Johanne Brostrøm & Josephine Aarkrogh // Model: Femke/ Unique Models

De fleste af os husker scenen fra Sex and the City, hvor Mr. Big sætter skoen på Carrie Bradshaws fod, hvorefter de (næsten) lever lykkeligt til deres dages ende. Askepotdrømmen lever stadig i de fleste piger, og nogle af os ville sågar overveje at bytte diamantringen (!) ud med et par smukke stiletter.

Se også: Dagens drømmekøb… Støvler fra Aquazzura

De høje hæle med spidse snuder har altid været et hit til fest, men bør ikke glemmes i hverdagen. Et par stiletter kan nemt give dit look en helt ny dimension og tilføre et feminint og glamourøst touch – også selvom det er hverdag.

De smukke stiletter findes i flere tusind versioner, farver, materialer og prints. Så det er bare med at gå på jagt efter det helt rigtig par til dig selv!

Læs også: Kendall Jenner er nyt ansigt for Estée Lauder

Hvis du endnu ikke er helt tryg ved at hoppe i de høje stiletter med sylespidse hæle, kan du istedet gå efter et par med en lidt tykkere og lavere hæl (på den måde kan du også øve dig lidt, inden du springer ud i de helt høje og spidse stiletter).

ELLE guider dig til 10 smukke, spidse og høje stiletter i galleriet nedenfor.

Psst… Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!