Shopping

Rotate lancerer brudekollektion, der rummer alt det, den ukonventionelle brud drømmer om

- 21/03/2023

Her er den eneste regel, at tøjet er hvidt.

Er du så heldig at skulle giftes i år, men kæmper du med at finde det helt rigtige look til dagen, som ikke er som alle andre, ja, så er der netop dumpet en appelsin ned i din turban.

Danske Rotate Birger Christensen, der på blot få år er gået fra at være et sub-brand med få kjoler til den ultimative destination for festtøj, har nemlig lige lanceret deres tredje brudekollektion, Rotate Wedding 3 – og der er meget mere at komme efter end nogensinde før.

Kollektionen på knap 20 pieces indeholder både suits, minikjoler med og uden slæb, lange kjoler og kjoler med cutouts; alle i hvid, naturligvis, men også med øje for, at de kan bruges til mere end én anledning, og dermed ikke blot til brylluppets engangsaffære. Her er både indtænkt anledninger som brudens polterabend, brudepiger og begivenheder omkring selve brylluppet, hvor bruden kan bære hvidt. Mange af kjolerne kan dog også styles til andre festlige lejligheder, så de ikke ligner bryllupstøj.

Prøv eksempelvis en af de korte kjoler tilsat sorte habitbukser eller strømpebukser, leg med kontrastfulde jakker over de hvide kjoler eller bryd det hvide suit op og tilsæt jeans til blazeren. Mulighederne er uendelige .

Se alle styles fra Rotate Wedding 3 i galleriet nedenfor. Kollektionen er tilgængelig på Rotates egen hjemmeside samt hos forhandlere fra den 2. marts 2023.

Læs ogå

Kjoleudlejningskonceptet Marry Me, Millo: “Vi drømmer om at samarbejde med Saks Potts, Cecilie Bahnsen og Søren Le Schmidt.”