Shopping

Pop-up med hypet kok og forårets pæneste skjorte: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 03/03/2023

I denne uge fremhæver ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, bl.a. en kunstudstilling, en museums-popup og forårets go-to-skjorte.

1

Æg og design

Lyder det som en oplagt kombi? Måske ikke. Ikke desto mindre er det, hvad du får, hvis du lægger vejen forbi Designmuseum Danmarks Format Café denne weekend, hvor omeletguden Mati Pichi holder pop-up. Læs i øvrigt mere om Mati Pichis arbejde her. 

Lørdag og søndag, 10-15, Bredgade 68, 1260 København K. 

2

Forårsfornemmelser

Det her er måske forårets pæneste skjorte - så fin med miks af rød og pink. Jeg vil bruge den med jeans og ballerina. 

Skjorte, Skall Studio, 1.200 kr. 

3

Til den dovne, men kvalitetsbevidste

Kan du ligesom mig godt lide god, hjemmelavet-ish mad, men kan du knapt koge et æg, er der gode nyheder. EasyPeacy har nemlig åbnet for takeaway igen, så du kan servere arancini, focaccia og pasta/meatballs for dig selv og/eller dine gæster uden alt besværet. Og med et bedre resultat. 

Vester Farimagsgade 6, 1606 København.

4

Against the sun

I dag åbner Anton Funcks udstilling Against the sun på V1 Gallery. Smuk, smuk weekendaktivitet, men vær klar på nok at blive en smule deprimeret over, at du ikke kan tage det hele med hjem. Det her værk, “To gather Pebbles”, er mit yndlings. 

Flæsketorvet 69, 1711 København.

5

Et fund 

Det gode ved at bruge (for) meget tid på at scrolle Insta, er, at man støder på nye ting, man ikke kender. I denne uge faldt jeg f.eks. over Jukserei, der er baseret i Berlin, men har danske rødder og producerer i Italien. Hvor cute er disse roseøreringe lige?

6

Røverkøb 

I denne uge lancerede hypede ENKEL Studio endelig de første styles, og jeg slog til med det samme. Jeg havde på fornemmelsen, det ville gå hurtigt med den her bomber, og det viste sig at være sandt. Hold øje med den på webshoppen eller hos brandets forhandlere, hvis du også skal have fingrene i den. 

Bomber, ENKEL Studio, 1.500 kr. 

7

Fransk på Nørrebro 

Jeg glæder mig til en lørdagsfrokost på Silberbauers Bistro på Nørrebro. Sidst jeg var der, gik jeg begrejstret derfra, bl.a. på grund af den her løgtærte, som jeg håber, stadig er på kortet. Lige om lidt kan man endda nyde den franske bistro fra fortovsbordene på Jægersborggade. 

Jægersborggade 40, 2200 København.

8

Detalje 

Smuk detalje hos Jacquemus. Man kan næsten dufte sommeren.

Læs ogå

Italiensk antipasti og nyt udlejningskoncept for vintage designersko: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen