Shopping

Italiensk antipasti og nyt udlejningskoncept for vintage designersko: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 24/02/2023

I denne uge fremhæver ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, bl.a. et museumsbesøg, en cashmere-strik og et selvforkælelsesønske.

1

Colada Archive
Jeg faldt for nylig over @colada_archive på Instagram, som udlejer (og sælger) vintage designesko. Der er virkelig mange fine i blandt, og jeg tænker, jeg skal teste konceptet, når vejret bliver lidt mere vintage designesko-venligt. 

2

Ser rødt? 

Jeg føler efterhånden den her strik hjemsøger mig. Jeg ser den overalt. Men sådan er det jo, når der er noget, man ønsker sig. Jeg elsker polosnittet, cashmere-kvaliteten og den røde farve. 

Leola cashmere jumper, Aiayu, 2.995 kr. 

Foto: Imaxtree

Drømmefredagslooket

Jeg elsker stort set alt fra Acne Studios SS23-kollektion, som er ude nu. Tænk engang hvis dette var ens fredagslook ... Kunne endda tage til takke med overdelen alene tilsat jeans.

3

Not too late

På selve fastelavn i søndags fik jeg endelig smagt årets måske mest hypede fra Skipper bageri, og den var VIRKELIG god. Så vidt jeg kan se, serverer de dem stadig, så du kan godt nå det denne weekend.

4

Tiltrængt selvforkælelse

Jeg er nået til et punkt, hvor jeg ser TikTok-videoer af andre mennesker, der får massage (... det er ikke så wierd, som det lyder), så jeg tænker, jeg har behov for noget selvforkælelse. Byens bedste spot for netop det, Beauty Avenue, har slået dørene op igen, så det er bare med at komme afsted.

5

Hverdags-go-to

Det her er et godt bud på den perfekte hverdagstaske, der rummer det meste og kan bæres over skulderen. Og så er den tilmed virkelig, virkelig pæn. Kommer også i brun ... Sophie's choice.

Taske, Atp Atelier, 5.200 kr. 

6

Sidste chance 

Matisse-udstillingen på SMK slutter denne weekend, så jeg når det lige med en tur lørdag formiddag. Jeg glæder mig.

7

Sunny side up 

I skrivende stund er det regn og slud, men mon ikke denne smukke sol fra Anni Lus nyeste kollektion kan vende - hvis ikke vejret - så humøret lidt i den rigtige retning? 

Halskæde, Anni Lu, 850 kr. 

8

Antipasti galore

Sidst, jeg var på Bevi Bevi på Vesterbro, så det sådan her ud, og vi sad udenfor. Så godt kommer det nok ikke til at gå denne weekend, men jeg skal en tur forbi til antipasti, orangevin og følelsen af Italien.

9

Tre i en

Foundation, serum og solcreme i én lille beholder. Genialt. Jeg fordeler den i ansigtet med med mine fingre, da jeg synes, det giver det mest naturlige resultat. 

Foundation, Clinique, 365 kr.