Modeugen

Spot på månedens forsidemodel: Caroline Wozniacki

- 24/02/2017

På ELLEs april-magasin pryder tennisstjernen Caroline Wozniacki forsiden. I magasinet kan man læse et ærligt og eksklusivt interview med Danmarks tennis-darling, og opleve en helt ny side af Caroline. Hør Caroline Wozniacki fortælle om sit forhold til mode i denne video.

Hele Danmarks tennis-darling, Caroline Wozniacki, er på alles læber dette forår, hvor hun (endnu engang) er på himmelfart mod toppen den internationale tennis rangliste med imponerende præstationer på de kridtede baner under WTA-turneringen i Dubai, hvor hun er i finalen, der spilles lørdag d. 25. februar.

Men tennisbanen er ikke det eneste sted den storsmilende verdensstjerne brillerer. Samtidig med at hun sender sit stærkeste serve-es over nettet mod sine WTA-modstandere, pryder Caroline Wozniacki nemlig også forsiden af ELLEs april-nummer. ELLE mødte Caroline Wozniacki på en piv-kold, men klar november-dag på Kurhotel Skodsborg nord for København, hvor hun viste et andet supertalent: Hun leverede nemlig en pragtpræstation foran kameraet til fotoserien skudt af ELLEs “husfotograf” Asger Mortensen. De smukke billeder viser en feminin og blid side af Caroline, der er ny i forhold til den hårdtslående tennisstjerne, vi kender fra de okkerfarvede baner.

Læs også: En hilsen fra chefredaktricen: Den sidste bold

Fotoserien akkompagnerer det ærlige og eksklusive interview, der kan læses i månedens ELLE. Caroline er stylet underspillet og med feminine, sporty referencer, og mens kameraet knipsede lød der ikke et kny fra verdensstjernen over de lette klæder i de (meget) kolde temperaturer, der lå for dagen langs Øresund. 

Caroline Wozniacki er nemlig en ægte “prof” i alt, hvad hun gør – og samtidig er hun også helt nede på jorden. Det fandt ELLE også ud af, da vi spurgte hende ind til, hvad hendes forhold til mode er, og hvilket noget tøj hun selv foretrækker at have på, når hun ikke optræder i de fine (Stella McCartney x Adidas) outfits hun normalt har på på tennisbanen. Caroline fortæller, at hun privat er til store sweatre og douce nuancer – og det er netop dét look hun er stylet i til ELLE.

Læs også: Nyt magasin på gaden: Smugkig i ELLEs april-nummer

Samtidig siger hun, at hun oplever mode som et udtryk for personlighed, og vi kan kun istemme os, at den bløde og feminine side, man ser af Caroline i fotoserien er helt i tråd med den Caroline, der mødte os på settet! Blid, stille og rolig, underspillet og sødmefuld! Det er med god grund, at hun er Danmark tennis-darling og hele verdens “Miss Sunshine”, og en stræk kvinde, vi er stolte over at komme ind på livet af i ELLE. 

Hør Caroline fortælle om sit forhold til mode og sin oplevelse af stylingen bag forsideskydningen i denne video, og læs hele det eksklusive interview med verdensstjernen, der fortæller om sin barndom og karriere og sit liv som rollemodel i det aktuelle ELLE, der er på gaden fra 23. februar.

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, fortæller her om valget af Caroline Wozniacki som forsidemodel på ELLEs april-magasin: