Mode

ELLE April // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

- 22/02/2017

I ELLEs aprilnummer, som kommer på gaden torsdag den 23. februar, stiller vi skarpt på sport og sundhed. Og selvfølgelig skulle Danmarks tennisdarling Caroline Wozniacki på forsiden. Vi giver dig her et smugkig på månedens magasin...

Tekst: Rebecca Laudrup

Glæd dig til næste nummer af dit ELLE, hvor sporten og sundhed er sat endnu mere i fokus.

Du kan bl.a. læse om tre meget forskellige kvinder som giver deres bud på, hvordan man i en konkurrencepræget tidpasser på både krop og sind. Den ene er psykolog og direktør for en organisation, der hjælper unge piger og kvinder, den anden er elitesportskvinde, som har vundet OL-guld og vælger sin egen veje, og den tredje er sangerinde og blogger, som i 2016 fik konstateret kræft men nægter, at den skal styre hendes liv.

Vi har også et stort og ærligt interview med Danmark tennis-darling, Caroline Wozniacki, som fortæller om hendes liv, både på og uden for banen. Og så har vi fundet alle de lækreste sportstrends, smarte hoodies, bukser med galoner, og små sporty detaljer der giver dit hverdagslook et ekstra touch.

Læs også: 3 lagersalg, vi glæder os til

Vi har også et eksklusivt interview med Golden Globe vinderen, Emma Stone, som fortæller om sin rolle som Mia i den musikalske og Oscar nominerede film La La land, og om hvordan hun selv flyttede til drømmernes by som 16-årig med sin mor. Og da vi sætter ekstra meget fokus på sundhed, har vi desuden fundet de fineste sportstøj i massevis af print og farver. På denne måde kan du forny din energi samtidig med, at du ser velklædt ud.

Du kan ligeledes se den smukke beauty serie, som viser, hvilke produkter der kan give dig den fineste glød, præcis som den sunde livstil kan. Og hvis det ikke er nok, kan du også læse om den nye sunde livstilstrend, at grønt er det nye sorte.

Det er alt fra den grønne mad til indretningen af dit hjem. Til sidst kan du bliver inspireret at vores to sporty modeserier, den ene giver dig masser af lyserøde nuancer, klassiske sportslook med formålstjenlige og letafkodelige snit. Den anden giver dig sæsonens sporty referencer i et chikt look.   

Vores aprilnummer udkommer torsdag den 23. februar. 

Rigtig god læselyst!