Modeugen

Se billeder fra ‘Forest’-lanceringen med ELLE & Ole Lynggaard Copenhagen

- 13/11/2014

ELLE og Ole Lynggaard inviterede til champagne og en eksklusiv præsentation af den nye ’Forest’-kollektion - her er billederne fra den hyggelige aften...

Onsdag d. 13. november inviterede Ole Lynggaard og ELLE til en eksklusiv lanceringsaften i flagskibsbutikken i Ny Østergade i København, hvor den nye ‘Forest’ kollektion fra Ole Lynggaard Copenhagen blev præsenteret.

‘Forest – little treasures by Charlotte Lynggaard’ er titlen og temaet for den nye smykkekollektion, og det er skovens små vidundere, der har været omdrejningspunktet for Charlotte Lynggaards inspiration til designet. Forest-kollektionen er primært skabt af sølv, og med priser fra 1500 kr. til 10.000 er det et mere tilgængeligt alternativ til de eksisterende luksussmykker fra Ole Lynggaard Copenhagen.

Læs også: Her er de 27 engle til Victorias Secret 2014

Både Charlotte Lynggaard, hendes døtre og Ole Lynggaard selv var til stede på lanceringsaftenen sammen med ELLE-teamet og bloggerne Funda Christophersen og Frederikke Brasch – en aften der bød på en præsentation af den smukke kollektion, masser af hyggesnak, bobler, lidt shopping og så selvfølgelig goodiebags.

I forbindelse med lanceringen af kollektionen har Charlotte Lynggaards to døtre, Laura & Sofia, og Søren Lynggaards datter, Emili, fået lov til at fortolke stylingen af den nye smykkekollektion – et initiativ, der er blevet til en række fantastiske kampagnebilleder og en stemningsfyldt kampagnevideo som kan opleves på ELLE.dk her.

Psst… Få fingrene i den nye ‘Forest’ kollektion hos Ole Lynggaard Copenhagen forhandlere og butikker allerede nu. Og er du mest til online-shopping så stay tuned, for vi har nemlig hørt rygter om at der er en webshop på vej 🙂

Læs også: Keira Knightley tager kampen op mod photoshop!

Se de hyggelige stemningsbilleder fra aftenen i galleriet nedenfor…