Modeugen

ELLE interviewer… Savannah Wild

- 24/02/2014

Hør om taskedesigneren Savannah Wild's efterårskollektion og få designeren bedste tips til London

Under London Fashion Week var ELLE forbi den skandinaviske messe Re Present hvor danske brands som Ganni, Bruuns Bazaar, Muuse og Savannah Wild var repræsenteret.

Vi mødte den danske taskedesigner Sarah Sheikh, der designer under navnet Savannah Wild, til en snak om Paris by night, funklende diamanter, Øst-London og økomad.

Hør om efterårskollektionen og få designerens bedste insider-tips til storbyen, hvor hun selv har boet en gang…

Kan du sætte et par ord på din efterårskollektion?

Kollektionen hedder Bright Diamond og det gør den fordi jeg har været inspireret af mørke nætter og alt det der lyser op i mørket. Diamanter der reflekterer lyset og stjernerne der lyser op… og Paris om aftenen, hvor de smukke bygninger lyser op i natten. Det har resulteret i en mere monoton kollektionen denne gang, hvor jeg har valgt at holde mig til farverne hvid, sort og midnatsblå.

Se også: Instagram gossip fra London Fashion Week

Hvorfor er du i London til modeugen?

For det første fordi jeg ikke kan nå Paris denne gang (Sarah er gravid i 8. måned, red.) og for det andet fordi at jeg synes RePresent er et godt initiativ og en oplagt mulighed for at co-brande sig med andre skandinaviske brands. Det giver virkelig god mening for mig at være til stede i London i en skandinavisk kontekst, så vi kan lokke udlændinge til sammen.

Yndlingssteder at bo og gå ud i London?

Jeg har boet i London i mange år, og jeg har derfor et helt særligt forhold til byen. Jeg elsker at bo på Shoreditch House og The Zetter Town House. Når vi skal have cocktails, tager vi på The Red Church Bar i Red Church Street… en gade som jeg elsker at chille rundt i!

Se også: ELLEs outfits under London Fashion Week

Bedste shopping i London?

Må man sige hele London? Ej, hvis jeg skal sige én gade, må det også være Red Church Street. Og så elsker jeg Columbia Flower Market om søndagen – både for blomsterne og for deres økomad. Og Harvey Nichols selvfølgelig!

Bedste restauranter?

Trullofor Italiensk – den ligger lige nord for Angel. Og for pub-mad elsker jeg Princess of Shoreditch

Bedste fashion week oplevelse?

Åh det er svært at sige… men italiensk Vogue’s senior fashion editor har lige været forbi. Hun var meget begejstret for kollektionen. Hun sagde ikke så meget, men tog en hel masse billeder.. det ville da være stort at komme i italiensk Vogue!

Savannah Wild AW14, Re Present, London Fashion Week