Mode

Karl Lagerfeld er klar med børnekollektion i 2016!

- 12/02/2015

For den 81-årige designer Karl Lagerfeld stopper modeeventyret tilsyneladende aldrig! Nu har den hæderkronede og ikoniske designer netop annonceret, at han vil lave en børnekollektion under sit eget mærke.

Nu er tiden kommet til, at vores børn og små niecer bliver lige så fashionable som os selv! Dét takket være Karl Lagerfelds netop annoncerede nyhed om, at han atter er på modeeventyr. Denne gang i børnenes univers – Karl Lagerfeld skal nemlig også til at designe børnetøj. 

Se også: Chanels Haute Couture SS15 show

Kollektionen skulle efter signede være klar i foråret 2016, og Karl Lagerfeld laver kollektionen under sit eget mærke i samarbejde med Group CWF, der allerede er ansvarlige for Chloé, Burberry, DKNY og Marc Jacobs’ børnetøj. 

I følge graziadaily.uk.com er brandet selv meget begejstret for nyheden: “Nyheden reflekterer brandets evige trang til at forny sig, og dette vil tillade, at Karl Lagerfeld kan dele vores ironiske, legende og kreative visioner til et yngre publikum”.

Se også: Lær Karl Lagerfeld endnu bedre at kende her

Kollektionen vil inkludere ‘ready-to-wear’ og accessories, og vil henvende sig til børn i alderen 0-16 år. Så hvad enten du netop er blevet mor, har en lillesøster eller en niece, er der altså gode nyheder til den kommende børne-shopping.

Her på ELLE-redaktionen synes vi, at det er en fantastisk nyhed, og det eneste vi nu krydser fingre for er, at Karl Lagerfeld vælger sit noget så søde gudbarn, Hudson Kroenig, som kampagnemodel for den kommende børnekollektion.

Hudson er allerede bekendt med modebranchen og endda også catwalken – senest ved Chanels SS14 Haute Couture show i Paris, hvor han spankulerede ned af catwalken arm i arm med Karl Lagerfeld og Cara Delevingne. Årh… Så bliver det næppe mere cute!

I galleriet kan du se flere billeder af den ikoniske designer Karl Lagerfeld, der på trods af sine 81 år atter har bevist, at hans modeeventyr aldrig slutter!

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!