Mode

Her er det danske brand, hvor Hailey Bieber, Kendall Jenner og Emily Ratajkowski køber oversized blazers

- 18/06/2024

Mange mærker verden over har forsøgt sig med den oversized blazer, som er en sikker vinder i garderoben, men mon ikke dette mærke kan noget helt særligt.

Rihanna i Sophie Bille Brahe, Kim Kardashian i Opéra Sport, Kylie Jenner i Saks Potts og vi kunne blive ved. Gang på gang har vi fået bekræftet, at amerikanske stjerner er ellevilde med danske design, og faktisk er der endnu et dansk brand, vi kan føje til hitlisten.

Emily Ratajkowski, Hailey Bieber og Kendall Jenner er nemlig også fans af dansk mode. Særligt, når det kommer til et af deres go-to items, som de ofte ses iklædt; den oversized blazer.

De har alle tre adskillige gange gennem de seneste år vist sig i løse blazers fra det danske mærke Havre Studio. Brandet er kendt for at upcycle gamle styles, som særlig har levet sit liv som menswear blazers, der bliver indsamlet rundt omkring i hele verden, bliver sourced fra Mexico, hvor de får en kærlig hånd, og som får nyt liv som one-of-a-kind pieces på – ja, eksempelvis Kendall Jenner.

Den oversized blazer er ikke et nyt påfund, men ikke desto mindre er det bare en af de ting, vi aldrig bliver trætte af. Men når man formår at lave en blazer, som blandt andet mange af de amerikanske A-list navne har kastet sin kærlighed over, så må man have fat i den lange ende. Det kan Elsa Hosk og svenske Mathilda Djerf nok også skrive under på. De har i hvert fald sluttet sig til listen over kvinder, der lader til at være godt tilfredse med den omtalte blazer. Så mon ikke ræsonnementet må være, at Havre Studio laver den mere eller mindre optimale oversized blazer?

Foto: Havre Studio

Blazers fra Havre Studio har ad flere omgange været udsolgt på mærket hjemmeside (måske på grund af efterspørgslen fra den famøse kundeskare), men der produceres løbende nye, så det er bare om at holde øje på deres Instagram og hjemmeside.
Blazeren kan fås fra 269 USD.