Celebrity

Rihanna spottet i dette populære danske brand

- 21/05/2024

Det er åbenbart ikke kun i Danmark, vi er vilde med mærket.

Kim Kardashian i OpéraSport, Hailey Bieber i Remain og Kendall Jenner i Skall Studio. Det hænder efterhånden oftere og oftere, at stjerner som disse kaster sin kærlighed på danske brand. Og vi forstår selvfølgelig godt, hvorfor.

Senest var det Rihanna, som den anden dag blev fotograferet i New York City iklædt en smuk, glitrende halskæde – hele to gange. Og det var ikke hvilken som helst halskæde.

Rihanna bar nemlig den helt nye Collier de Venus Blanc-halskæde fra danske Sophie Bille Brahes seneste kollektion, The Great Embrace, som de lancerede fredag d. 17. maj.

Rihanna stylede Sophie Bille Brahe-halskæden i to (meget forskellige) outfits.

Første gang, sangerinden blev set med halskæden, var 16 maj., hvor hun forlod en restaurant med sin mand Asap Rocky. Her bar Rihanna halskæden i et smukt aftenoutfit i en kombination af velour, læder og see through, og hvor halskæden skinnede hendes ellers sort-i-sort outfit op.

Foto: MEGA / Getty Images

To dage senere bar Rihanna igen halskæden på en gåtur på Manhattan d. 18. maj i et mere casual outfit, hvor halskæden tittede frem fra hendes tracksuit. Men hvad opgraderer da også et tracksuit som en række diamanter på geled?

Foto: Gotham / Getty Images

Begge outfits var stylet af Jahleel Weaver og Amir Dayi.

Prisen på Collier de Venus i guld er 575.000 kr. og kan bestilles på Sophie Bille Brahes hjemmeside. Udgaven i hvidguld – som er den Rihanna bar – produceres pr. efterspørgsel og står til 625.000 kr.

Selvom der kan nævnes en lang række brands i porteføljen over mærker, som har fået opmærksomhed af nogle af de mest indflydelsesrige personer i verden, er det stadig værd (endnu engang) at italesætte og anerkende, hvor mange stærke danske brands, der findes.