Mode

Her er Charlotte Olympias nye Barbie-kollektion

- 08/09/2016

Nu kan du mindes din barndom på en sjov og fashionabel måde med Charlotte Olympias nye Barbie-kollektion. Se kollektionen hele den lyserøde Barbie-kollektion her...

Det britiske sko- og accessories brand, Charlotte Olympia, er nu klar med deres nye Barbie-kollektion, bestående af sko, clutches og tasker for at hylde det Barbie-inspirerede samarbejde. 

Inspireret af den klassiske Hollywood-glamour samt brandets feminine design og æstetik, afspejler Barbie fra Charlotte Olympias kollektion det originale ‘Barbie look’ fra 1959 med et ‘two-piece’ leopard print outfit med hendes røde signatur Dolly-pumps og den klassiske Bogart lædertaske med matchende røde handsker.  

Læs også: Her åbner Hérmes ny butik i Danmark 

Charlotte Olympia siger selv om kollektionen: 

“Det er en barndomsdrøm, der går i opfyldelse at kunne lave et samarbejde med Barbie! Det var en fantastisk mulighed at kunne designe og skabe Charlotte Olympia-æstetikken til en af verdens største ikoniske figurer.” 

Se også: Cheap’n’Chic: Bliv efterårsklar med sæsonens smukke blomsterprint 

Kollektionen består desuden af de ikoniske kitty-sko i flere farver, platform-sandaler til fester, to Barbie-clutches samt en boks med Barbiedukken og alt hendes Charlotte Olympia tilbehør i form af sko, tasker og accessories. 

Du kan købe Barbie-kollektionen fra tirsdag d. 6. september 2016 i Charlotte Olympias butikker og online. 

Du kan få et sneek-peek på Charlotte Olympias Barbie-kollektion i galleriet.