Mode

Fra catwalk til rød løber – se alle looks her!

- 17/11/2014

Fra de bonede gulve på catwalken til smukke kendisser på den røde løber. Se hvordan de forskellige catwalk-looks gør sig i virkeligheden...

Det er ikke mange måneder siden, at vi kunne følge de internationale modeuger i Paris, Milano og New York og se den ene kjole efter den anden bevæge sig ned af catwalken. Flere af os har formentlig forelsket sig i et look eller ti, men må vente en evighed, før tøjet kommer i butikkerne. Suk!

Dette gælder dog ikke for alle. Hvis man hedder Delevingne, Lively, Huntington-Whiteley til efternavn eller Rihanna til fornavn behøver man nemlig ikke vente på de lækre kjoler og looks til næste sæson. De store designerne elsker at se deres kjoler pryde de kendtes kroppe, og giver derfor ofte stjernerne lov til at vise sig i tøjet længe før det kommer i butikkerne.

Se også: Dagens drømmekøb… Céline taske

Heldigvis rocker de smukke kendisser i den grad de lækre catwalk-looks, og et par af dem bærer sågar de smukke kjoler endnu pænere end modellerne fra catwalken.

… Så mens vi andre går og venter på, at tøjet rammer butikkerne, kan vi nyde synet af alle de smukke kendisser iført mærker som Tom Ford, Balmain og Jason Wu.

Læs også: Keira Knightley taler ud om sine ikke-photoshoppede billeder

Her på ELLE.dk har vi fundet de bedste ‘Fra catwalk til rød løber’-looks i år og samlet dem i galleriet nedenfor.

Psst… Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!