Mode

Emma Watson hylder bæredygtig mode på sin ‘Regression’-tour

- 01/09/2015

Emma Watson tager sit engagement og sin passion for lighed, etik og bæredygtighed indenfor mode til et nyt plan. I forbindelse med sin seneste film 'Regression' vil Emma Watson iføre sig et design, der støtter op disse værdier...

Selvom de fleste primært kender smukke Emma Watson for hendes rolle som Hermione Granger i Harry Potter, har den kun 24-årige skuespillerinde i den grad sat sit tydelige aftryk på andre ting – i nogles øjne måske endnu vigtigere ting! 

Se også: Mandagsmuse: Emma Watson

Emma Watson har flere gange markeret sig som fortaler og frontkvinde for forskellige velgørende projekter og har længe været særligt i front for kvinders rettigheder.

Da Emma Watson i september 2014 talte til FN om feminisme, hvor hun præsenterede FN-kampagnen HeForShe, blev hun nærmest varemærket på en af nutidens mest markante og betydningsfulde feminister.

Se også: Instagram-uheld inspirerer Marc Jacobs til ny it-t-shirt

Som en del af sit engagement indenfor værdier som lighed, etik og bæredygtighed er det derfor ikke overraskende, at den smukke skuespillerinde nu bruger sin udstråling og smukke ydre som objekt for denne kamp!

I forbindelse med lanceringen af sin seneste film ‘Regression’ har Emma Watson nemlig indgået et samarbejde med ‘Green Carpet Challenge’, hvor hun i forbindelse med premieren og andre events, der relaterer sig til filmen, kun vil klæde sig i tøj fra designere, der udforsker nye måder at producere tøj på – selvfølgelige båret af værdier som bæredygtighed, etik og lighed i modebranchen.

Se også: Emma Watson skal spille Belle i ‘Skønheden og Udyret’

Alle hendes outfits er indtil videre blevet postet på hendes Instagram, og i galleriet kan du se alle de fine looks – looks, der både inkludere designs fra Alexander Wang og Ralph Lauren.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!