Mode

Instagram-uheld inspirerer Marc Jacobs til ny it-t-shirt

- 01/09/2015

Marc Jacobs kom for nylig til at poste et billede af sine mere private dele på Instagram. Men istedet for at gå i panik valgte han at vende uheldet til sin egen fordel - nemlig ved at bruge det som udgangspunkt for en ny it-t-shirt...

Marc Jacobs har altid været garant for en opsigtvækkende hændelse, og nu kan der tilføjes endnu en af slagsen.

For nyligt kom Marc Jacobs nemlig til at poste et billede på Instagram af en af hans mere private (og ædlere) dele med teksten “It’s yours to try”. Billedet, der angiveligt skulle have været sendt i en privatbesked eller en direct message, var ikke på Instagram i mere end et par sekunder, men med mere end 283.000 følgere på Instagram var der selvfølgelig flere, der nåede at reposte og tage screendumps af billedet.

Se også: Dagens drømmekøb… Proenza Schouler taske

Et par dage efter postede Marc Jacobs et billede, hvor han forklarede billeder og skrev “Yeah. I accidentally posted a pic of my bare ass and took it down. I’m a gay man. I flirt and chat with guys on line sometimes. Big deal!”

Men i stedet for at panikke mere over hændelsen, og lade sig påvirke negativt af alle de mange kommentarer på billedet, har den chikke designer valgt at udnytte uheldet til sin egen fordel.

Marc Jacobs har nemlig netop postet et billede på Instagram af en ny t-shirt påført teksten “It’s yours to try” og under billeder skrevet “I mean the t-shirt!! Now available (THE T SHIRT!!!) at a Marc Jacobs store near you”.

Se også: VMA 2015: De bedste Instagram-øjeblikke

… Og vi er slet ikke i tvivl om, at t-shirten nok skal gå hen og blive revet væk fra hylderne den kommende tid! Ja, sådan vender man en uheldig oplevelse til en ny – potentiel – it-t-shirt.

Well done, Mr. Jacobs!