Mode

ELLE Juli // Nyt magasin på gaden!

- 01/06/2015

Så er det nye ELLE landet, og det står i sommerens og kærlighedens tegn. Du kan blandt andet læse om tre skønne pars kærlighedshistorie og få de bedste tips til sommergarderoben! Derudover får du også det nye ELLE Decoration og et eksklusivt ELLE Style Awards tillæg med helt gratis.

Månedens ELLE har stort kærlighedstema. Vi har mødt tre par, der fortæller deres skønne og ærlige kærlighedshistorier, der handler om at mødes, lære hinanden at kende og at lykkes.

Glæd dig også til at drømme dig væk, når vi bringer rejseguiden til (den honeymoon-venlige destination) Caribien, og til at dykke ned i vores sommershoppingguide, der er tæt pakket med det, der både opgraderer dit look og gør sommeren lidt sjovere.

Læs også: Cara Delevingne og Kate Moss i front for Mango AW15

Stil-siderne byder denne måned bl.a. på shorts, perlearmbånd og strandtasker. Og apropos strand så har vi selvfølgelig også sørget for masser af læsestof, hvis du skulle være så heldig at skulle på stranden (eller bare har tid til at ligge på sofaen) – nemlig interviews med to skønne skuespillerinder  – Naomi Watts og Natalie Portman.

Smugkig i det nye ELLE i videoen her:

Sidst men ikke mindst får du med månedens ELLE også det store ELLE Style Awards-tillæg, der indeholder alt det du skal vide om årets største modefest – mød vinderne, se de lækreste detaljer, værtindens kjoler … vi kunne blive ved.

Læs også: Se de første sneak peeks af Kendall og Kylie Jenners Topshop-kollektion

Psst … med julinummeret får du udover ELLE og ELLE Style Awards-tillægget det helt nye ELLE Decoration med gratis! Rigtig god læselyst! 

Få et sneak peek på alt det, der venter dig i det nye ELLE i galleriet. Brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem.