ELLE AWARDS

Télé Rouge spiller til ELLE Style Awards afterparty – mød dem her!

- 28/04/2015

Det cool band Télé Rouge gæster ELLE Style Awards og skal spille for aftenens gæster til det store afterparty. Lær Téle Rouge bedre at kende her...

Télé Rouge består af Una Skotts vokal, Anders Mortensen på keys og Christian Peter Sekjær på bas. Bandet blev formet i 2008, og efter et par år på den musikalske scene, gæster de nu årets største modebegivenhed, ELLE Style Awards 2015!

Télé Rouge skal spille til ELLE Style Awards’ afterparty, og som optakt til den store dag, har vi mødt de tre cool medlemmer fra bandet til en lille snak…

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2015 HER

Hvad glæder I jer mest til ved ELLE Style Awards 2015?

“Vi er helt vildt spændte på at se, hvem der løber med priserne – vores veninde, fotograf Anja Poulsen, er blandt de nominerede – og så glæder vi os selvfølgelig overdrevet til at spille til festen!”

Hvad kan vi forvente af jeres optræden til ELLE Style Awards’ afterparty?

“Koncerten er startskuddet på vores 2015 forårs-turné og vi er vildt spændte på at spille numrene fra vores spritnye album, Transformation. Det bliver en vild energi-udladning, hvor vi skyder skarpt med fræk fransk disko-pop og insisterende guitarpassager. Det bliver en fest!”

Hvis Télé Rouge var et tøjmærke eller modehus, hvilket et var det så – hvorfor?

“Vi er legende, lette og elsker at spille. Vores drøm er at folk føler sig frie og sexede, når de hører vores musik. Vi trækker det improviserende, letheden og elegancen ind i vores pop-univers. Det danske tøjmærke Edith & Ella komplimenterer på mange måder Télé Rouge og omvendt, derfor er det heller ikke tilfældigt at Una netop er stylet af E&E’s designer Line Markvardsen. 

Her på ELLE-redaktionen er vi allerede begyndt på nedtællingen til årets største modefest, og vi håber så meget at se en masse af vores skønne ELLE-læsere den store aften den 4. maj 2015.

Har du endnu ikke sikret dig en billet til årets modefest, ELLE Style Awards 2015? Skynd dig ind og køb billetter til dig og din veninde/mor/svigerinde/kæreste/søster.

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2015 HER

Du kan se hele programmet til ELLE Style Awards 2015 HER!

Vi har samlet et lille galleri med Téle Rouge, hvor alle billederme er taget af Anja Poulsen, som er nomineret i kategorien ‘Årets modefotgraf’ til ELLE Style Awards 2015!