Annonce

Stem på Årets Kvinde til ELLE Style Awards 2020 og vind lækre Ecooking-produkter

- 20/08/2020

ELLE Style Awards-prisen som Årets kvinde bliver (igen) i år uddelt som læserpris. Det betyder, at DU kan afgøre, om det er Margrethe Vestager, May El-Toukhy, Sofie Linde eller Suzanne Brøgger, der skal vinde. Stem her, og vær samtidig med i konkurrencen om en lækker produktpakke fra det danske beauty-brand Ecooking.

Den 18. september 2020 løber årets ELLE Style Awards traditionen tro af stablen. 

Særligt modebranchen – så som modeller, designere, brands, fotografer, influencers, hår- og makeupartister og meget mere – skal hyldes, og dét er ELLE altid gerne (i år for 8. år i træk) værter for. 

Men men men… Nok er ELLE et modemagasin, men udover sæsonens trends, de chikkeste modenyheder og stylingtips, kunne vi slet ikke eksiterer uden kvinder. 

Psst! Vidste du fx, at ELLE betyder hun på fransk?

Hver dag møder ELLE-redaktionen ind for at skabe unikt indhold til kvinder om kvinder. Og derfor skal vi selvfølgelig også hylde de sejeste og mest inspirerende kvinder til årets ELLE Style Awards. 

Og her kommer DU ind i billedet!

ELLE Style Awards-prisen som Årets kvinde bliver nemlig (igen) i år uddelt som læserpris. Det betyder, at du kan afgøre, om det er Margrethe Vestager, May El-Toukhy, Sofie Linde eller Suzanne Brøgger, der skal vinde. Her får du en introduktion til prisen:

Årets kvinde har skilt sig ud i det forgangne år, fordi hun har sat kvinder på dagsordenen på en positiv og cool måde. Hun er et forbillede for andre kvinder, fordi hun er stolt af sit køn og bruger det til at være den bedste version af det menneske, hun først og fremmest er.

Så stem her og vær samtidig med i konkurrencen om en lækker produktpakke fra det danske beauty-brand Ecooking. Præmien, der har en samlet værdi af  2.749 kroner, består af:

 *   Peel Maske

 *   Fugt Maske

 *   Rensegel

 *   Dagcreme

 *   Natcreme

 *   C-vitamin

 *   Plejende Shampoo, 250ml

 *   Plejende Balsam, 250ml

 *   Bodylotion

 *   Bodyscrub

I galleriet heurnder har vi samlet de nominerede, samt en begrundelse for hvorfor netop de er udvalgt:

Find afstemningen – der slutter den 7. september 2020 – under galleriert