ELLE AWARDS

Se de nominerede: Årets brand

- 21/03/2013

Se de nominerede til ELLE Style Awards 2013

ELLE-redaktionen har været på en hård opgave med at vælge mellem alle de dygtige danske modefolk, men her de så – de 39 personer og brands, man (foruden ELLEs hemmelige pris og Læsernes Pris*) ikke kunne komme udenom i 2012, og som hver og en har fortjent at vinde en ELLE Style Award den 15. maj i Skuespilhuset. Men der er kun 15 vindere … stay tuned!

Årets Brand

Kategorien fokuserer på et (mode-)brand, der har kommerciel succes og plus på bundlinjen, hvilket viser, at køberne ønsker at sikre brandets fortsatte eksistens, har et genkendeligt univers qua kampagner, ambassadører eller lignende, har et kontinuerligt godt udvalg af produkter, som tydeligt udspringer af brandets univers, er tilgængeligt – det skal være nemt at købe noget fra brandet, enten via webshop eller detailhandlen, samt har minimum én butik i Danmark.

By Malene Birger, brand
Hvorfor: Universet er så formfuldendt og hæver barren for danske brands; fra socialt engagement til homeware og kunstprojekter.

InWear, brand
Hvorfor: InWear har gjort tidens cooleste it-piger til deres – i 2012 blogger Hanneli og musiker Freja Loeb.

Designers Remix, brand
Hvorfor: Fejrede 10-års-jubilæum i 2012 med bravour – Danmarks popdronning Medina som ambassadør og kontinuerlige stærke kollektioner gør brandet uundgåeligt.