ELLE AWARDS

Make Up Genius: Makeup-appen der ændrer dit syn på skønhed!

- 04/05/2015

I samarbejde med L'Oréal Paris | It's finally here! Få en total makeover med et enkelt swipe på telefonen. L’Oréal Paris lancerer et teknologisk nybrud i Danmark, og ELLE Style Awards har fået æren af at åbne ballet for skønhedsrevolutionen. Læs mere om den cool nyhed her...

Udover at mandag den 4. maj er datoen for årets modebegivenhed, ELLE Style Awards 2015, er det også dagen, hvor L’Oréal paris præsenterer en revolutionerende makeup-nyhed, som allerede har taget udlandet og kendisserne verden over med storm: Make Up Genius!

Make Up Genius er en ’virtual reality’ makeup-app, der er udviklet af L’Oréal Paris, hvor din smartphone fremover kan være både dit spejl og din personlige makeupartist!

Se også: Maj-hilsen fra chefredaktricen: Cool Kate!

Med Make Up Genius har L’Oréal Paris udviklet en makeupsimulator, der ikke bare gengiver looks, men også tilpasser dem til dit ansigt. Du kan bevæge dig, grine eller blinke til kameraet – og den simulerede makeup følger med.

Makeup Genius bygger på en ny teknologi, der er hentet fra Hollywood storfilm såsom ’Avatar’, men som aldrig før er brugt i skønhedsverdenen. Med den gratis app, der kan downloades i Appstore og iTunes fra 4. maj, kan du ikke bare prøve L’Oréal Paris’ produkter og de looks, vores makeupdesignere har skabt; du vil også kunne afstemme din makeup med det tøj, du har på, se tutorials og få step-by-step guides til nye skønhedstrends.

Se også: ELLE Style Awards 2015 – Se aftenens program

Du kan bl.a. finde årets ELLE Style Award look, som er udviklet særligt af Key Makeup Artist for L’Oréal Paris Anne Staunsager, som også er nomineret i kategorien ‘Årets makeupartist’ til ELLE Style Awards 2015.

Så hvad enten du er til ’Smokey eyes’, røde læber eller flydende eyeliner, så er det looks, som du kan afprøve med L’Oréal Paris’ nye Make Up Genius.

… Så looks, du måske ikke troede, at du kunne bære, kan du nu teste hjemme, inden byturen eller sammen med dine veninder. Og har du først forelsket dig, kan du klikke produkterne hjem på nul komma fem!

Se også: Tæt på Anne Staunsager – nomineret til ‘Årets makeupartist’

Her på ELLE-redaktion er vi overbeviste! Make Up Genius er så cool og vi har allerede fået øjenene op for helt nye looks.

DOWNLOAD MAKE UP GENIUS APP’EN HER!