Mode

ELLE August // Nyt magasin på gaden!

- 03/07/2015

Så er det nye ELLE på gaden, og det står i sommerens tegn. Du kan finde masser af lækker sommerinspiration og blandt andet opleve smukke Caroline Brasch Nielsen i den 28 sider lange modefeature om den danske sommer.

Månedens ELLE har fokus på sommer. Vi har bedt tre af landets mest stilige kvinder dele ud af sommertips, minder, planer og traditioner, og vi har samlet en stor sommerguide til dig med alt fra perfekt pakkede kufferter til årets nye issted, bøgerne du skal læse og gårdhaverne, du skal besøge. 

Læs også: Hilsen fra chefredaktricen: Fra mini-storby til modemetropol

I månedens nummer bringer vi desuden et stort interview med model gone skuespiller Cara Delevingne, og apropos skuespiller, så kan du også møde en række danske skuespillerinder, der i disse år brager igennem – nemlig Rosalinde Mynster, Marie Tourell Søderberg, Danica Curcic og Sara Sofia Boussnina.

Smugkig i det nye ELLE i videoen her:

Vi har også samlet de danske beautyprodukter, der er særligt gode om sommeren (som lipbalmen med SPF alle burde have og bodyscruben der sikrer dig en ekstra god glød), ligesom vi bringer en guide til sommerens place to be, Bornholm.

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din juli!

Du kan også møde kvinden bag Anni Lu – perlearmbåndene, der storhitter og selvfølgelig finder du masser af shopping i magasinet – vi har bl.a. samlet de fedeste bukser med svaj, cool briller og lækre bomberjakker. Glæd dig til at se moderedaktørens A/W 2015-favoritlook fra de danske designere – alle sammen båret af model Caroline Brasch Nielsen (som du i øvrigt også kan nyde synet af på både forsiden og i beautyserien). Sidst men ikke mindst bringer vi også Lotte Freddies guide til cool København, og du kan roligt følge i hendes fodspor… 

Få en smagsprøve på alt det, du kan opleve i det nye ELLE, her i galleriet. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.