Mode

Charlotte Olympia & Julia Restoin Roitfeld lancerer ‘Pat the Bunny’ skokollektion

- 20/03/2015

Den klassiske børnebog, 'Pat the Bunny', fylder 75 år og bliver derfor vakt til live på en helt ny måde i nyt samarbejde mellem Julia Restoin-Roitfeld og Charlotte Olympia i den nye 'Pat the Bunny' kollektion til mor og barn. Se de fine sko af Charlotte Olympia her.

Pat the Bunny  børnebogen er kendt for at være barnets første bog, som leder de helt små på opdagelsesrejse. Bogen er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer og fylder nu 75 år. Det har Julia Restoin-Roitfeld og Charlotte Olympia besluttet sig for at fejre med et spritnyt samarbejde med Romy & the Bunnies og dertilhørende skokollektion.

Læs også: Helle Vestergaard: Se mine sko!

Julia Restoin-Roitfeld står bag på livsstilsbloggen Romy & the Bunnies, som hun oprettede tilbage i 2012 efter at være blevet mor, for at give inspiration, tips og guides til kommende og nybagte forældre. Sammen med Charlotte Olympia, Bonpoint og aden+anais lancerer hun derfor også det første fashion-samarbejde med ‘Pat the Bunny’ i form af en eksklusiv limited edition kollektion af sko, tøj og andet babyudstyr. 

Læs også: Stella McCartney lancerer T-shirts til støtte for udsatte børn

Charlotte Olympia tilfører kollektionen de fineste sko i både ballerinastil og som sandaler til mor og barn. Skoene er inspireret af den klassiske bogs univers med de fineste kanin-designs, og de fås i flere forskellige farver. 

Olympia-skoene samt resten af Romy & the Bunnies for ‘Pat the Bunny’ kollektionen vil være tilgængelig i Harrods fra den 21. marts. 

Se hele Charlotte Olympias fine skokollektion for ‘Pat the Bunny’ i samarbejde med Julia Restoin-Roitfeld i galleriet. 

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem galleriet.