Celebrity style

Pamela Anderson genskaber sit ikoniske Baywatch-look i en kjole – og det er alt, vi kunne drømme om

- 01/02/2023

Det er som at se CJ Parker på den røde løber.

Det er over 30 år siden, at Pamela Anderson brød gennem lydmuren (eller bølgen blå) iført en karminrød badedragt og et kort surfbræt som livredderen CJ Parker i ’Baywatch’, og blev symbolsk for en hel generation.

Og at dømme efter de seneste billeder af den blonde stjerne, er der ikke løbet meget visuelt vand under broen siden Andersons ’Baywatch’-dage.

Ikke nok med at Pamela Anderson synes stort set lige så aktuel i 2023 som i 1992 (vi nævner i flæng hendes virale Jacquemus-øjeblik, ’Pam & Tommy’-serien på Disney+ og hendes kommende dokumentariske modsvar på Netflix), så var det som et ’blast from the past’, da den tidligere ’Baywatch’-stjerne ankom til premieren på sin nye dokumentar.

Foto: Ent_ssm49899/Allstar/Ritzau Scanpix

Den canadisk-amerikanske skuespiller var nemlig til premieren på sin efter sigende altafslørende dokumentar ’Pamela: A Love Story’ iført en kjole, der havde slående lighed med CJ Parkers ikoniske røde badedragt.

Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

Den stramme kjole fra Naeem Khan havde – præcis som badedragten – smalle stropper og en dyb rund udskæring, hvilket gjorde ligheden med CJ Parkers foretrukne ensemble slående.

Med andre ord: det er den perfekte opvarmning til den Netflix-dokumentar, vi glæder os til at svælge i, efter den havde premiere den 31. januar 2023.

Læs ogå

Pamela Anderson genskabte et af sine mest ikoniske looks til Jacquemus’ SS23-show