Celebrity style

Mandagsmuse: Caroline Wozniacki

- 06/03/2017

Hun er Danmarks tennis-darling, ambassadør for Rolex, og så pryder hun forsiden af ELLEs aprilnummer, som er på gaden nu. Bliv klogere på Caroline Wozniacki, denne uges mandagsmuse, her...

Hun er Danmarks tennis-darling, amerikanerne kalder hende ‘Miss Sunshine’, og så er hun pt. rangeret som nummer 20 på verdensranglisten. Caroline Wozniacki, som (igen) stryger mod toppen af listen, er på alles læber dette forår – også hos ELLE, hvor hun pryder forsiden denne måned. Lær denne uges mandagsmuse bedre at kende her.

Læs også: Spot på månedens forsidemodel: Caroline Wozniacki

Hvem:

Caroline Wozniacki født den 11. juli 1990 i Odense.

Derfor skal du kende hende: 

Hun voksede op i Herfølge, og på trods af dansk opvækst og pas, har Caroline Wozniacki ikke boet i Danmark længe. Til daglig bor hun nemlig i Monaco, men har også lejligheder i New York og Miami.

Caroline Wozniacki har været professionel tennisspiller siden 2005 og har siden da kunnet skrive imponerende mange titler på CV’et. Hun har blandt andet vundet Indian Wells og China Open, spillet to finaler i US Open, og i 2010 var hun sågar nummet ét på verdensranglisten. Hun er altså i den grad slået sit navn fast i tennisbranchen, men også udenfor de okkerfarvede baner har hun gjort sig bemærket. 

Hun er nemlig ambassadør for Børnehjælpsdagen og arbejder på at indføre mere fysisk aktivitet i hverdagen hos anbragte børn. 

Se også: Shoppegalleri: Få det lækre forsidelook à la Caroline Wozniacki

Mens hun altid ses i tøj fra Adidas by Stella McCartney på banen, er det en anden stil, som dominerer, når Caroline Wozniacki har fri. I ELLEs aprilnummer, som er på gaden nu, kan du læse et stort interview med Danmarks tennis-darling, som afslører sit forhold til mode. For den unge tennisspiller er mode nemlig en måde at udtrykke sig på og vise sin personlighed. Og store sweatre og douche nuancer er dét, Caroline Wozniacki foretrækker at iklæde sig. 

Udover en sponsoraftale med Adidas, har Caroline Wozniacki indgået en millionaftale med den schweiziske urgigant Rolex, hvis ure pryder tennisspillerens håndled udenfor banen. 

I ELLEs aprilnummer med Caroline Wozniacki på forsiden, som er på gaden nu, kan du læse et stort interview med den afslappede men målrettede tennisspiller.

Udover sine ambassadørskaber for blandt andet Rolex og Adidas, er hun i allerhøjeste grad en smuk, velklædt og sympatisk ambassadør for Danmark – og en, vi godt kan være stolte af.

Højdepunker:

2006: Vinder som den første dansker i næsten 60 år en Wimbledon-titel

2006: Modtager Hans Justs Idrætspris

2008: Bliver for første gang kåret som årets tennisspiller i Danmark (en pris, hun vinder igen i 2009 og 2011)

2009: Indgår sponsorkontrakt med Rolex

2010: Er nummer ét på verdensranglisten

2012: Starter sæsonen som nummer ét på verdensranglisten og slutter af som nummer ti

2013: Bliver forlovet med ekskæresten Rory McIlroy

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et udpluk af Caroline Wozniackis bedste stiløjeblikke…