Celebrity style

Kendisserne har talt: Her er den ultimative festkjole anno 2022

- 12/12/2022

Vi forstår godt, hvorfor netop denne kjole er blevet populær blandt kendisser som Hailey Bieber, Olivia Wilde og Paloma Elsesser.

Hvis 2021-festkjolen var Nensi Dojakas sexede kjoler med masser af kig til hud, så er der også særligt en – og lidt mere tildækket – kjole, som har stjålet mere opmærksomhed i 2022 end andre.

Der er naturligvis tale om den pailletbesatte, stramme lange kjole med den sensuelle nøglehulsudskæring over brystet, som gik viralt efter, at Hailey Bieber havde den på til Jimmy Fallons ’The Tonight Show’.

Kjolen, der med sine skinnende, blanke pailletter og slanke silhuet, giver en næsten havfrue-agtig illusion er – i en tid hvor moden i øvrigt ikke kan blive sort, sexet og afslørende nok – den perfekte fusion af old school glamour og moderne festtøj.

Den er, modsat mange andre kjoler du jour, ikke gennemsigtig, men gemmer omvendt heller ikke formerne af vejen, og selvom den når til midt på læggen og har lange ærmer, gør den dybe dobbelte udskæring alligevel kjolen ultra sensuel.   

Foto: Mega

Kjolen er fra det London-baserede brand, 16Arlington, og det er ingenlunde kun Hailey Bieber, der er faldet for den smukke sag.

Til årets British Fashion Awards havde den engelske skuespiller og model, Jodie Turner-Schmidt, som var værtinde for award-showet i år, pailletkjolen på i en mindst lige så besnærende sølvudgave. Desuden har både Paloma Elsesser, Olivia Wilde og Kate Bosworth haft den på.

Der er altså ingen tvivl om, at ’Solaria’-kjolen fra 16Arlington er de kendtes favorit, når den imaginære pris for ’årets kjole’ anno 2022 skal uddeles.

Desværre for os med almindelige lønindkomster er den dog på ingen måde et quick-fix til nytårstøjkrisen, idet den beløber sig på godt og vel 13.000 kroner. Men man har vel lov at drømme. Og inspirationen, den kan ingen tage fra os.

Foto: https://16arlington.co.uk/products/solaria-midi-dress-1

Kjole, 16Arlington

Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix
Læs ogå

Kendisserne har talt: Denne hårfarve er efterårets mest populære