Celebrity style

Critics’ Choice 2023: Her er de 20 smukkeste kjoler

- 16/01/2023

Fra Jennifer Coolidge i en sensuel, sort Dolce Gabbana-kjole med lange silke handsker til Anya Taylor-Joy, og Janelle Monaé i nye versioner af den famøse 'naked dress' manglede der ikke smukke kjoler til årets Critics' Choice Awards.

Awardsæsonen er for alvor i gang og seneste stop på statuettetournéen er ’Critics’ Choice Awards’, der løb af stablen natten til mandag den 16. januar 2023 i Los Angeles.

Critics’ Choice er en award, der uddeles af den amerikansk-canadiske association, CCA, for at hædre og hylde de fineste cinematiske bedrifter på tværs af film og TV, og både nominerede og vindere plejer at være et godt pejlemærke for, hvem der løber med de eftertragtede Oscar-statuetter senere i foråret.

Og hvis den teori holder, så står Michelle Yeoh og resten af holdet bag filmen ’Everything Everywhere At Once’ til at rydde bordet ved årets Oscar-uddeling den 13. marts i år. Filmen hev nemlig hele fem statuetter med hjem fra aftens prisuddeling, inklusiv prisen for ’Bedste Film’.

Med film som den stjernebesatte ’Babylon’, ’Tár’ med ’Bedste Kvindelige Hovedrolle’-vinder Cate Blanchett, ’Elvis’, ’White Lotus’ ’The Crown’ og ’Euphoria’ på nomineringslisterne, tiltrak prisuddelingen naturligvis en perlerække af Hollywoods creme-de-la-creme; fra Jennifer Coolidge (som vandt prisen for ’Bedste Kvindelige birolle) til Julia Roberts, Kate Hudson, Viola Davis og Amanda Seyfried – alle, naturligvis, i deres stiveste puds.

Jennifer Coolidge, der vandt samme pris til sidste uges Golden Globes, holdt sig til sin påklædningsmæssige lykkeamulet og så fortryllende ud i en hellang, sort Dolce Gabbana-sag med lange sorte handsker til, mens Anya Taylor-Joy, Janelle Monaé og Lily James hoppede med på den gennemsigtige kjoletrend og overlod ganske lidt til fantasien.

I galleriet nedenfor kan du se de 20 smukkeste kjoler fra Critics’ Choice Awards 2023.  

Læs ogå

Golden Globes 2023: Se alle de flotteste looks på den røde løber