Celebrity style

Golden Globes 2023: Se alle de flotteste looks på den røde løber

- 11/01/2023

Fra et væld af pailletter til smalle kjolesilhuetter og en overvægt af mænd, der havde lagt det klassiske jakkesæt på hylden til fordel for mere kreative valg skuffede årets Golden Globes bestemt ikke.

Efter et år i dvale vendte Golden Globes tilbage natten til onsdag den 11. januar 2023, hvor det forgangne års bedste film- og TV-præstationer blev hædret.

Men inden selve ceremonien flokkedes Hollywoods creme de la creme på den røde løber i kjoler og looks, der forenede al den glamour, man forventer sig af et stjernespækket Hollywood-arrangement, med innovative silhuetter og friske fortolkninger af klassiske jakkesæt.

Gennemgående var det en mere farverig affære end tidligere års sorte soiree, og der var hverken sparet på pailletter, glimtende applikationer og smukke detaljer. Michelle Williams fortryllede i en flæsebesat Gucci-kjole, og flæserne gik igen hos Julia Garner i en yndig pink sag.

Jenna Ortega gjorde Golden Globe debut med bravour i en pudderfarvet Gucci-kreation, mens Golden Globe-legender som Selma Hayek og Jamie Lee Cuties ramte deres looks på sømmet, med kjoler, der var tro mod deres stil.

Det samme gjorde Anya Joy-Taylor der så bedårende ud i en to-delt smal silhuet fra Dior i en klar solgul nuance.

I galleriet nedenfor kan du se alle de bedste looks fra Golden Globes 2023.

Læs ogå

Golden Globes 2023: Aftenens bedste par-øjeblikke