Mode

Caroline Bille Brahe om sit nye tøjmærke: “Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle have mit eget brand”

- 16/02/2023

Topmodellen springer ud som designer med sit eget brand Caro Editions. Og det har nok altid været meningen, at hun skulle designe selv, fortæller hun her.

Den danske topmodel Caroline Bille Brahe har skabt sit eget brand, Caro Editions. Vi mødte hende til en snak om visionen, yndlingspieces og hverdagsuniformen

Fortæl om Caro Editions: Hvad vil du gerne med brandet?
“Jeg har en stor skabertrang og er både kreativ og intuitiv – på mange måder har det nok ligget lidt i kortene, at jeg skulle starte mit eget brand og skabe min egen fremtid. Med min baggrund har jeg mere eller mindre set, oplevet og båret alle former for klæder, og det giver jo et godt udgangspunkt. Jeg ved, hvad jeg kan lide, og hvad der føles godt at have på. Som designer har jeg fundet noget, jeg både brænder for og lader til at være god til, og jeg står op hver eneste morgen og glæder mig til en ny dag på mit kontor.”

Foto: PR

Du har tidligere solgt vintage, hvad fik dig til at starte dit eget brand?
“​Egentlig præcis det samme, som fik mig i kast med vintage: kærligheden til helt specielle pieces – dem, der holder år efter år. Hvor pasform, materiale, prints og farver hverken er sæson- eller trendbaserede. Når jeg kigger ind i mit skab derhjemme, bliver jeg glad på samme måde, som hvis man som barn bevæger sig ind i en stor, velassorteret slikforretning. Nu, hvor jeg designer selv, har jeg pludselig mulighed for at tilføje de styles, jeg mangler.”

Foto: PR

Hvilke ord vil du bruge til at beskrive stilen i Caro Editions?
“Der er ingen tvivl om, at Caro Editions er baseret på min personlige stil. Gode kvaliteter, modige farver – og så vil det også være at bemærke, at jeg ikke kunne drømme om at iføre mig og dermed designe noget, der ikke var behageligt at have på.”

Hvilken style fra første drop er din personlige favorit?
“Jeg bruger min silkeskjorte i alle prints dagligt. Den går heldigvis igen fremover, da det lader til, jeg ikke er den eneste, der er faldet for den.”

Hvad består din hverdagsuniform af i vintermånederne?
“Tilføjelser af lag er nok den største og eneste ændring fra sæson til sæson. Ellers er det de samme ord, der går igen: behageligt, farverigt og helt og aldeles hjemmemikset på kryds og tværs.”

Foto: PR

Hvad kan Caro Editions-fans glæde sig til i 2023?
“Fortsat en masse prints og farver – gode materialer og pasforme er som sagt mit hovedfokus, og jeg sukker allerede efter selv at få fingre i succesfulde gengangere i nye prints og helt nye styles til både dag- og aftenbrug.”

Læs ogå

Dette kendis-favoritbrand står bag forårets smukkeste rose-accessory