Annonce

Mens bilen lader: 6 gode måder, du kan bruge ventetiden på

- 13/09/2022

Når batteriet er fladt, er der ingen vej udenom ladestationen. Men selvom det uventede pitstop kan synes ubelejligt i situationen, behøver de 28 minutter, det tager at oplade Volvo XC40 Recharge, ikke være spildtid. En lynladning er nemlig perfekt til at få gjort en hel masse ting, man sjældent tager sig tid til.

Hvis du går og overvejer, om du skal investere i en elbil, er der sikkert én bekymring, der går igen i dine overvejelser: Ladetiden. For selvom en elbil på mange måder gør livet nemmere, både for dig selv og for miljøet, kan ideen om at skulle vente ved en ladestation, når batteriet er fladt, virke uoverskuelig i en travl hverdag.

Men heldigvis findes der en ganske simpel løsning på problemet. For ladetiden kan let som ingenting blive dagens mest gavnlige tidsrum.

I denne artikel guider vi dig til en række ladeaktiviteter, der hjælper dig med at vende bekymringen for ventetiden til 28 minutters me-time eller produktiv tidsoptimering. Du kan i sagens natur ikke nå alle punkterne igennem på én lynladning, men selvom din Volvo XC40 Recharge kører hele 418 km. på en fuld ladning, bliver ladetid en tilbagevendende begivenhed. Næste gang kan du passende fortsætte listen, hvor du slap.

Mental genstart

Når nu bilen genoplader sine batterier, kan du også genoplade dine batterier. Brug ventetiden som en velfortjent meditationspause i en ellers travl hverdag. Bare 20 minutter kan gøre store forskelle for det mentale helbred, viser forskning. Få styr på vejrtrækningen med Wim Hof-metoden, eller sæt meditationsmusik på og luk øjnene. Spotify er allerede koblet op på din Volvo XC40 Recharge, så du kan roligt slukke telefonen.

Få frisk luft

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi er fysisk aktive mindst 30 minutter hver dag; et perfekt punkt på to-do listen at få krydset af på en bilopladning. Du er alligevel ude, så hvorfor ikke gøre ladetid til træningstid? Hvis du er rigtig god, løber du en tur, mens bilen holder pitstop på vej til eller fra arbejde, men en rask gåtur kan bestemt også gøre forskellen. Bilen får energi, og du får energi.

Få frisk luft, styr på kalenderen eller læn dig tilbage og lyt til god musik, mens du lader.

Få styr på alt det praktiske

Når nu du er i gang med dagens praktiske gøremål, kan du lige så godt fortsætte i dét spor, mens du venter. Find kalenderen frem, få styr på ugens aftaler eller indkøbslisten og svar på mails. 28 minutter er fin tid til at få styr på praktiske aftaler og middage med venner – og så snart overblikket er på plads, tør vi love, at du har meget mere overskud til resten af ugen.

Makeup touch-up

Skal læbestiften fikses, mascara-looket opgraderes, eller håret sættes? Hold en halv times pause og få styr på looket, inden du kører videre mod dit arrangement. Hvis du oplader bilen om morgenen, kan du passende lægge din makeup i bilen på vej til arbejde og dermed spare tiden hjemmefra. Hav eventuelt et håndspejl klar i handskerummet, eller brug et af bilens mange spejle.

Nails on fleek

Holder du af smukt lakerede negle, men glemmer du at få dem lavet? Ladetid kan være negletid. Find en lynladestation tæt på din neglesalon, eller brug 28 minutter et par gange ugentligt på at blive autodidakt negletekniker. I den rummelige Volvo XC40 Recharge er der masser af plads til lakker og vatrondeller, så du kan passende finde neglekittet frem, file, fikse neglebånd og lakere. Hvis du vælger en hurtigttørrende lak, er neglene allerede tørre, inden du kører afsted igen. 

Se din favoritserie

Underholdning! Der er ingen bedre mig-tid i verden end et afsnit af en yndlingsserie uden hjemmets mange forstyrrelser. Udnyt pitstoppet til at blive suget ind i en fiktiv parallelverden helt efter dine præferencer. I Volvo XC40 Recharge er Google inkluderet i købet, ligesom du let kan integrere din iPhone i bilen, så du har adgang til alverdens serier, film og tv-shows.

Volvo XC40 Recharge

Volvos rummelige elbil XC40 Recharge kræver ingen kompromisser. Den har en elektrisk rækkevidde på 418 km., en ladetid i lynladeren på 28 minutter og en acceleration på 4,7 sekunder – og så har den en motor, der ikke larmer.