Oplev

Italiensk på Frederiksberg, nyt morgenmadssted i Indre By og et smukt samarbejde: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 14/08/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet en italiensk restaurant på Vesterbro med god pasta, det smukt værk fra et af Københavns gallerier, en ny beauty-favorit til badeværelseshylden og et samarbejde mellem to seje danske brands.

1

Madonna

Madonna of the spice (2024)⁠ af Alexander Tovborg⁠ fik min kæbe til at ryge i gulvet, da jeg så det på Galleri Nicolai Wallners Instagram forleden. Så smukt, så smukt.

2

Af Agger x Corali popup 

Fra onsdag den 14. august til lørdag den 17. august holder modebrandet Af Agger og smykkebrandet Corali popup, hvor alle er velkomne til at komme og kigge på smukke nyheder og få et glas. Har du dine egne Corali-smykker, kan du desuden tage dem med til en rens.

Gammel Mønt 25 i Indre By.

3

Kismet

Der er en ny joint i byen, den hedder Kismet, og jeg kan anbefale dig at lægge vejen forbi til en morgenmad, som jeg gjorde med min veninde på en solskinsmorgen.

4

Ny beauty-favorit

Et af mine absolut yndlingsbeautyprodukter er en body oil – så lækkert at smøre sig ind i efter et dejligt, varmt bad. Denne nyhed fra Ara'kai er ingen undtagelse og kunne godt gå hen og blive fast inventar på mit badeværelse. 350 kr.

5

Tiny Changes?

Jeg skal bruge denne weekend på en solseng i Italien, og imens planlægger jeg endelig at få læst Atomic Habits, som jeg for nyligt har købt. Hvis den, som den lover, kan give mig "remarkable results", må den da i den grad være det værd.

6

Scorpio 

Jeg har været forbi det danske smykkebrand Elhanati og kigge på det nye starsign-ringe, og denne med mit tegn, skorpionen, kan jeg da godt finde en ledig finger til ...

7

Amore!

Under CPHFW, der løb af stablen i sidste uge, var jeg inviteret på den italienske restaurant Bar Amore på Gammel Kongevej af Timberland, hvilket på alle måder var en fornøjelse. Jeg har særligt tænkt på pastaretterne og den formidable spritz siden.

Læs ogå

Ny livret, årets koncertoplevelse og hypede sneakers: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann