Oplev

Ny livret, årets koncertoplevelse og hypede sneakers: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 05/07/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet en ny, dekadent livret, årets mest ventede koncertoplevelse og et par ultrahypede sneakers, som du skal stå tidligt op for at få fat i.

 

1

Creme de la creme 

Min nye livret er flødepasta med kaviar, som ELLEs Creative Director Josephine Aarkrogh kokkererede forleden aften, da vi holdt sommerfest på redaktionen. Her er det virkelig creme de la creme, idet pastaen er toppet med Oscietra gold-caviar fra danske Rossini Caviar, der producerer de sorte æg i toptoptopkvalitet.

2

Miu Miu x New Balance 

Efterfølgeren til det første drop i samarbejdet mellem Miu Miu og New Balance er netop blevet afsløret, og jeg er om muligt endnu mere vild med disse, end de første i ruskind, som blev revet væk. Jeg tror også, man skal stå tidligt op for at få fingrene i disse (der ikke er tilgængelige endnu).

3

Årets koncertoplevelse
Jeg glæder mig SÅ meget til Sza-koncerten på årets Roskilde Festival lørdag aften. I virkeligheden er det den koncert, jeg glæder mig mest til i år, for jeg har virkelig hørt meget musik af den amerikanske R&B-kunstner Sza de seneste par år.

 

 

4

Birkin-hyldst

Jane Birkin har i sandhed ikke levet forgæves. Dels fordi hun inspirerede til den ikoniske Hermès Birkin-taske, og dels fordi modeinteresserede verden over stadig den dag i dag dekorerer deres tasker fra alverdens brands inspireret af den britisk/franske skuespillerinde og sangerinde. Her er det stylist Hanna MW's bud i en Mulberry-version.

 

5

Fællesspisning

Er du i humør til at snakke med andre, end dem du plejer, kan jeg varmt anbefale den daglige fællesspisning på Hotel Kanalhuset på Christianshavn. Et måltid koster 150 kroner, det smager altid skønt (her sommergrønt fra tidligere denne uge), og du er garanteret at blive klogere på dine fremmede sidemakkere.

6

I love NYC

Jeg har fornyligt genbesøgt byen, der aldrig sover, og denne gang tog jeg souvenirs med hjem. Jeg glæder mig til at style den klassiske I <3 NYC-T-shirt med jeans og sandaler for et afslappet sommerlook.

7

Byens bedste læspot

Jeg ville ønske, jeg tippede til byens bedste solspot, men det har desværre ikke rigtig været nødvendigt den seneste uge ... Jeg søgte derimod ly for regnen på Indre Bys Hotel Sanders den anden dag, der serverer dejligt hjemmebag.