Oplev

Annonce | Flyv med SAS til Reykjavik – ELLE guider til den naturskønne by

- 29/01/2016

Reykjavik er alt der skal til, hvis du trænger til en rejse med fokus på naturskønne oplevelser, kulinariske madoplevelser og masser af afslapning i sigte. Fra den 29. marts flyver SAS dagligt direkte til Reykjavik, og det er derfor let at komme afsted! ELLE guider til naturskønne Reykjavik...

Er du til smukke naturoplevelser, der nærmest ikke kan beskrives med ord, vild med lækre fiskeretter og trænger du til en ferie med fokus på afslapning, lækre hoteller og spaoplevelser for krop og sind?

Så bør du uden tvivl overveje at slå et smut forbi naturskønne Reykjavik på Island. 

For ikke nok med at Reykjavik byder på alt fra skøn natur til lækre spa- og spiseoplevleser, så bliver det nu også nemt og lige til at komme dertil. Se også: Annonce | Flyv direkte til Boston – ELLE guider til den kultiverede by
 
Fra den 29. marts 2016 starter SAS nemlig med at flyve direkte fra København til Reykjavik, og vil have én daglig afgang hver dag. 
 
Du kan se alle SAS’ afgange til Reykjavik og booke din rejse HER.
 
Se også: Annonce | Flyv direkte til Helsinki – ELLE guider til byen
 

Én af danskere, der i den grad kan forene sig med tanken om en rejse til Reykjavik, er smykkedesigneren Sif Jakobs.
 
Sif Jakobs er nemlig født og opvokset i Island, og er derfor et af de bedste bud på en insiderguide til den skønne by. 
 
I galleriet har vi samlet vores guide til Reykjavik, hvor vi har allieret os med Sif Jakobs og bedt hende give os alle de bedste tips til byen – du kan derfor glæde dig til at blive opdateret til alt fra det mest cool hotel til den bedste kage, den smukkeste udsigt, og hvad du skal købe med hjem.
 
Inspireret til at rejse endnu mere? Så lad dig guide af SAS’ lavpriskalender her!
 
Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!