En ny chokoladetype er opfundet og nu på markedet – og vi tør godt love, at det er en sand tøseversion af den fyldige favoritspise. Der er nemlig tale om lyserød chokolade...
Indtil nu har der kun været tre slags chokolade: lys, mørk og hvid, men nu løfter den schweiziske virksomhed Barry Callebaut AG, som er en af verdens førende chokoladeproducenter, sløret for en ny ckokoladevariant, der har været undervejs de sidste 13 år.
Den nye variant er lyserød, og det er ikke bare en chokolade med rødt farvestof i, som er set så mange gange før – nej, ‘Ruby’, som hun kaldes, er en chokolade, der er baseret på den rødlige Ruby-kakaobønne, som giver chokoladen en let, syrlig smag med søde og naturlige noter af bær.
Læs også: Chokolade booster hjernefunktionen
Og det tør siges, at den schweisiske chokoladeproducent med den nye variant har ramt plet, hvad angår Insta-worthy og præsentabel chokolade. For hvilken gavekurv med champagne og nødder ville ikke se endnu skønnere ud, hvis den var tilsat et stykke med lyserødt chokolade?

Desværre er det endnu uvist, hvornår Ruby-chokoladen bliver at finde i de danske delikatesseforretninger, men mon ikke vi får lov at smage den nye tøsefarvede chokolade inden længe!
… Fingers crossed!
