Mad og drikke

Roskilde festival 2025: Her er den ultimative mad-guide

- 26/06/2025

Uanset om du er på Roskilde Festival for at opleve koncerterne eller for at have en god stund med venner fra nær og fjern, skal madhjertet naturligvis tilfredsstilles. Vi har lavet den ultimative guide til de spisesteder, (vi synes) du skal opleve på hele festivalen – opdelt efter scener.

Arena

Ønsk Kaffe: Alle gode morgener (især på Roskilde) starter med en god kop kaffe.

Flere Fugle: Behøver vi at forklare? Vi taler bagværk, lækre råvarer, god kaffe – og østers og vin om aftenen. Flere Fugle er helt klart turen værd.

Mikkeller: Hvis du ikke kun er til specialbrygget øl, kan du i år også blive en del af Mikkellers løbeklub. Hver dag kl. 10 er der 5 km løb, som afsluttes med en valgfri øl i solen.

Laurdrup Vin: Udsøgt vin fra Spanien, USA, New Zealand og Frankrig. Hold øje med deres mobile vinbar og deres rosé-cykel.

Grab’n Go Burgers: De påstår ikke bare at lave Roskildes bedste burger – men den bedste festivalburger overhovedet. Vi var forbi sidste år og lægger helt sikkert vejen forbi igen.

Singh’s Indian Food: Alle de autentiske indiske retter – og ja, selvfølgelig også Butter Chicken og naanbrød.

Knockout Sandwiches & Pommes: Sandwich og pommes lyder perfekt, når man er “knocked out” af sine tømmermænd.

Avalon

Meyers: Er det nogensinde en dårlig idé at tage et smut forbi Meyers? Nej. Her kan du stille trangen til det søde, det salte og det stærke i restaurantens mange gode retter. Ps. Husk flæskestegs-burgeren!

Rødder & Vin: Normalt at finde på Ravnsborggade, hvor den er en lokal favorit. I anledning af festivalen rykker vinbaren til området The Garden, hvor der serveres masser af vin til tørstige gæster.

Herslev Bryghus: Nyd økologiske øl af høj kvalitet – både fra fad og som alkoholfri på dåse – i baren fra Herslev Bryghus, der også holder til i The Garden.

Bazar

Coffee Collective: En vaskeægte københavnerfavorit rykker til Roskilde Festival – og vi kan ikke vente med at slukke kaffetørsten her.

Tokyo Streetfood: Lækre asiatiske retter – især deres ramen er en stor anbefaling.

Food Is Now: Et stort samlingspunkt for madelskere, der søger en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Oplev fællesspisning, workshops og talks – alt med maden i centrum. Nogle af Food Is Nows events er gratis mens andre kræver billet, som kan købes via Roskildes hjemmeside.

Central Park

Modsat de andre områder ligger Central Park lige på grænsen mellem campingområdet og den indre festivalplads. Dog stadig et besøg værd.

Dixi Burger: Kan man overhovedet være på Roskilde uden at lægge vejen forbi Dixi Burger? I år fejrer burgerbaren 16-års jubilæum – og vi glæder os allerede til den velkendte smag af Roskilde.

Badeklubben: En festival-klassiker siden 1990, som serverer mættende (og lækker) pasta til sultne gæster.

Gringo Island: Et festligt mødested, hvor folk flokkes til drinks ved stranden – og hvor den klassiske Gringo-stråhat hører til uniformen.

Milkshake-bar: Det er varmt, tømmermændene lurer og du craver noget koldt uden alkohol. Her redder Hansens Milkshake-bar dig. Vi går med den klassiske med jordbær.

Grand Stand Bar: Et festligt cocktail-mødested skabt af erfarne festivalfolk.

Eos

The Coffee Lounge: En af Roskilde Festivals første kaffebarer er tilbage og serverer både god kaffe og lækre cocktails i området omkring Eos.

KoreaTown: Alt det bedste fra det koreanske streetfood-køkken; bao, ramen og bibimbap.

Art Zone

Maté Maté Bar: Det danske energidrikbrand Maté Maté er her, der og alle vegne – og vi forstår hypen.

Diamond Slice: Festival og pizza er en evig god kombi. Når Diamond Slice åbner deres pizzaunivers i år, går det hele op i en højere enhed.

Wicked Rabbit: Om du er til plantebaseret mad eller ej, så er Wicket Rabbit et besøg værd, når du på festivalspladsen har brug for en varm og mættende indisk Dahl eller Chana Masala.

Foodcourt Hall: Et mekka af mad-muligheder for enhver smag. Her finder du alt fra den populære københavnersandwich fra Abrikos til saftige burgers og greasy toasts.

Læs ogå

Tamara Mneney: “Jeg bruger det at skrive musik som en skraldespand for mine tanker, da jeg overtænker meget”